Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar; 

Film-San Vakfı 2020 Olağan Genel Kurulu T.C. İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge doğrultusunda Covid-19 Coronavirüs salgını sebebiyle,2020 Nisan ayında yapılacak olan Olağan Genel Kurul ileri bir tarihe ertelenmiştir. 

Serkan Aydın " Ya İstiklal Ya Ölüm" TRT 1

Kadrosunda başarılı oyuncuların yer aldığı ve son dönemde oldukça beğeni kazanan TRT 1 de "Ya İstiklal Ya Ölüm" dizisinin kadrosuna başarılı tiyatro ve dizi oyuncusu Serkan Aydın' da dahil oldu. Dizide Topkapı'lı Mehmet in  Birkan Sokullu'nun arkadaşı Hamdi karekterini canlandıran Serkan Aydın'ın performansı göz doldurdu ve izleyiciden tam not aldı. Başarılar diler yeni projelerde ve farklı karakterler de izlemeyi umut ederiz.

Kitabın tüm geliri şehit ailelerine ve kurumlara bağışlanıyor ...

Ünlü organizatör Servet Şan, 28 yıllık meslek hayatını, sanat hayatı ve sanatçıların bilinmeyenlerini 'Keşkelerimi Öldürdüm İyikilerimle Yaşıyorum' kitabında kaleme aldı. Mart ayının ikinci haftasından sonra raflarda yerini alması planlanan, henüz dijital ön siparişteyken ilk baskısı tükenen 'Keşkelerimi Öldürdüm İyikilerimle Yaşıyorum' rekora doğru koşuyor. Organizatör Servet ŞAN ın kendi hayat hikayelerini, ve de anılarını kaleme aldığı, kişisel gelişim anlamında da önemli bilgiler barındıran kitabı raflarda yerini aldı. 28 yıllık meslek hayatında yaşadıklarının yanı sıra organizasyon ve sanat dünyasında ki birçok bilinmeyeni de açığa çıkaran kitap sektörde de alanında bir ilki barındırıyor. Zorlu bir başarı hikayesini bir solukta okuyacağınız kitapta birçok sanatçının bilinmeyenleri de ele alındı. Ünlü organizatör 'Kitabı yazmaya başlamamda ısrarcı olan sevgili dostum, rahmetli Vatan Şaşmaz'dı. Sanıldığı gibi kitapta kral çıplak diye bağıranlardan olmadım. Hem dostum Vatan'a sözümü tuttum, hemde hiçbir ticari kaygı güdmediğim gibi kitabın gelirini olduğu gibi başta şehit aileleri olmak üzere hayır kurumlarına bağışlayacağım.' diyerek kitabı yazmasında ki asıl amacı ve duyarlılığını dile getirdi.

Reyhan Karaca; “Can dostlarınızı sokağa terk etmeyin” 

Türk pop müziğinin sevilen yorumcularından Reyhan Karaca, koronavirüs salgını nedeniyle evcil hayvanlarını sokağa terk eden insanlara tepki gösterdi. Sokak hayvanları için bir kap mama. Evinde kedisi Jülyet ile objektif karşısına geçen Sanatçı: “Koronavirüsün hayvanlardan insanlara bulaştığı yönündeki kulaktan dolma, yanlış bilgilerle can dostlarınızı sokağa terk etmeyin! Sokak hayvanları ise #evdekal dığımız bu günlerde beslenemiyor. Kapılarımızın önüne mama ve su bırakmayı ihmal etmeyelim” dedi. 

Saygılarımla…

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın…