Sevgili Önce Vatan Gazetesi’nin Değerli Okuyucuları Merhabalar;  

Mine Dağ’dan ‘Çırpınırdı Karadeniz’den’’ sonra Anadolu Rock Sound’lu ‘’Memleketim’’....

Söylediği ‘Çırpınırdı Karadeniz’ isimli şarkısıyla ünü tüm Türk Cumhuriyetlerine yayılan güzel şarkıcı Mine Dağ, Hakan Altun’un tam 23 yıllık eseri ‘Memleketim’i yeniden yorumladı. Anadolu rock sound’uyla ‘Memleketim’i yeniden seslendiren Dağ, gelen tepkilerden oldukça mutlu olduğunu belirtti. Güzel şarkıcı; ‘Ülkemizin geçtiği bu zor günlerde herkesin birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini düşünüyorum. O yüzden bu şarkıyı söylemek istedim. Müziğin evrenselliği ve birleştirici yönüyle herkesi beraberliğe davet ediyorum’ diye konuştu. 

Zuhal Olcay, büyüleyici sesi ve sevdiğimiz şarkılarıyla

Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında 26 Şubat’ta Zorlu PSM’de! 

Türkiye’nin en önemli oyuncu ve yorumcularından Zuhal Olcay, 26 Şubat Çarşamba günü, Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında ilk defa Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde sevenleriyle buluşuyor. Bu konser için Zuhal Olcay, geçmişin izlerini taşıyan müzikallerden, tangolardan herkesin kalbine dokunan özel bir repetuvar hazırladı. Yayınlanan her albümüyle hayran kitlesini genişleten Zuhal Olcay, müziği ve sahnesi ile kendi yarattığı atmosferle kariyerinin en harika günlerini yaşıyor. Bugüne kadar 'Pervane', 'Yalnızlığım', 'İyisin', ‘Dünden Önce Yarından Sonra’ gibi sayısız şarkıyı Olcay, eşşiz ve taklit edilemez vokaliyle müzik arşivlerinde yer etmesini sağladı. Kariyerine sekiz solo albüm, 29 film, 16 tiyatro oyunu sığdıran Zuhal Olcay ilk solo albümü ‘Küçük Bir Öykü’yü 1989 yılında, son albümü ‘Başucu Şarkıları 3’ü ise 2015 yılında yayınladı.

Candan Erçetin, güçlü yorumu ve dillerden düşmeyen şarkıları ile

Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında; Zorlu PSM-BKM iş birliğiyle 26 Şubat’ta Turkcell Sahnesi’nde!

Müzik dinleyicisinin her çalışmasını büyük bir heyecanla beklediği Candan Erçetin, 18 ay aradan sonra Pasaj Müzik etiketli “İyi ki” isimli duygusal, güçlü ve  yepyeni şarkısını 31 Ocak Cuma günü dijital müzik platformları aracılığı ile  yayımladı. Sözleri Candan Erçetin ve Aylin Atalay’a, bestesi Nuri Irmak’a ait olan şarkının düzenlemesi Alper Erinç tarafından yapıldı. Sahnede 25. yılını tamamladığı 2020 yılının ilk ayında  dinleyicisini “İyi ki” ile selamlarken hayranlarına  bu yıl daha birçok yeni şarkı ve projede buluşacaklarının müjdesini  veriyor. 26 Şubat Zorlu PSM sahnesinde sevenleri ile buluşacak olan Candan Erçetin “İyi ki” nin ilk canlı yorumunu da bu konserde gerçekleştirecek.

Saygılarımla....

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın....