Baharın uyanışı, Anneler günü ki hayatta en değerli varlıklarımız, ana gibi yar olmaz, annelerimiz kadar koşulsuz karşılıksız seven olamaz, canım fedakar annemin ve tüm annelerin Anneler Gününü candan kutlarım. Seni çok seviyorum canımm annem.

19 Mayıs Kurtuluş Savaşının kıvılcımının yakıldığı çok önemli bir tarih, Atatürk kurtarıcımız, Türkiye Cumhuriyeti kurucusu daima izinden gideceğimiz dehamız, gururumuz . 

Ramazan ayındayız 11 ayın sultanı yüreklerimizde ferahlık yaratan Yaradana sığındığımız en mübarek zamanlar şükür yaşadığımız İÇİN özgürce. 

Baharla uyanan doğa içimize dolan coşku sevgi heyecan, Ramazan başlamadan çok ama çok sevdiğim İstanbul Boğazına gittim nihayet aylar sonra şükür ve bu cennet vatanımızın gözbebeği, İstanbul, İstanbul’umuzun en önemli simgesi

Boğaz İÇİN yazdıklarım, işte o an, huzurla barışla sevgiyle yakışır şekilde İstanbul’u yaşayalım taşıyalım dostlar el ele, gönül gönüle, sahip çıkalım!

Ey özgürlük 

İstanbul Boğaz’ı dünyanın en güzel en anlamlı en yaşayan cenneti, her yeri görmeme gerek yok bana yaşattığı duygu bu, çok seviyorum . Engin Deniz ,alabildiğine gökyüzü, iki kıtayı bağlayan köprü, balık tutan insanlar (kiralık olta var rahatça gelebilirsiniz), köşede uzanmış güneşlenen insanlar, miss iyot kokusunu ciğerlerine çekerek gevşeme hareketleri yapanlar, minik yürüyen elinde balonu yavrucuklar, kiralık bisikleti alıp turlayanlar, ey nazlı hilalim dalgalanan al beyaz ay yıldız bayrağım, beni gururlandıran, şükre meylettiren, huzuru ciğerlerimde hissettiren ey şehri İstanbul ey güzel Boğaz, nefesim!