MELİK YILMAZ

Ay terazi burcunda ilerlerken bugün 14.07 civarında Algorab sabit yıldızı etkileşimli Marsiyen bir yeniay gerçekleşti.

Plutonun retrodan çıktığı bu süreçte önemli enerjisel değişim dönüşümlere yıkımdan gelen şifaya tanıklık edeceğiz adeta.

Biliyoruz ki gezgenler retrodan çıktıkları zaman çok güçlü etki yaparlar. Bu yeniayda marsın konumu ve uranüsün sert açıları aniden gelecek bazı sıkıntılar getirebilir.

Mars şiddet ve agresyonu tetikleyebilir özellikle merkür retrosunda iletişim zorluğu olduğu için bur süreçte özellikle iletişim diline çok dikkat etmeliyiz.

Bu yeniay daha çok ekim ayındaki zorluğun ilk fragmanı görevi görüyor olacak. Algorab sabit yıldızı etkileşimde olduğu için yıkım şiddet karnalık güçler suikts ve terör olayları ve doğal afetleri tetikler daha önceki süreçlerde hep böyle olmuştur.

Geçmiş dönemlerde marsın devrede olası ile yangın ve ateşle ilgili olaylar depremler olamsı mükün ve fırtına olayları hava ile ilgili ani değişimler doğal afetle ilgili şaşırtıcı olaylar olabilir.

Türkiyenin 4. evini etkilediği için özellikle sınırlarla ilgili askeri olaylar gündeme gelebilir. Yükselen burcu oğlak olan bir yeniay iki öncü burcun işin içinde olduğu bir yeniay olduğu için liderlik arketipini ön plana çıkaracak.

Merkürün jüpiterle üçgen açısı tüm kaosun içinde bize sorunlara çözüm bulmakta ışık tutacak.

Jüpiterin ay ile uyumlu açısı biraz daha duygularımızla ilgili özellikle bu kaosun ortasında sağduyumuzu kullanmamızla ilgili bir rezonans alanı oluştuyor olacak.

Marsın Algorap etkisni karanlık dişil arketipi tetikleyecek işin içinze giridğiniz uzun süredir çıkmadığınız kötü bir durumla yüzleşip dibe vurduğunuz yerden yeniden yükselebilirsiniz.

Bu yeniayda Hematit, siyah obsidyen taşı kullanaabilir baykuş figürü takabilirsiniz.


"YA MUKTEDİR, YA MÜHEYMİN YA RAKİYB YA SETTAR" esmalarını 101 kere zikredebilir yüksek frekanslı gül esansı süebilirsiniz.

Doğu ve batı toplumlarında bilginin hem karanlık hem aydınlık yönlerine açık olan derin içgüdülere sahip bir kargaya yemek verebilirsiniz.

Unutmayın karanlığın klifotu IŞIK'tır.