Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar; 

Geçtiğimiz hafta yeni kaitabını çıkaran ve Tüyap’ta ilk imza gününe katılan sevgili candostum Funda Akosman Erman’ın yoğun işlerim dolayısıyla yanında olamadım ama kalbimiz hep beraber onu biliyorum. Sevgili candostuma hayırlı uğurlu olsun dilerken başarılarının devamını diliyorum. 

İBRAHİM MURATOĞLU YENİ FOTOĞRAFLAR İÇİN NİLGÜN MERCAN İLE ÇALIŞMAYI TERCİH ETTİ

Başarılı yakışıklı oyuncu İbrahim Muratoğlu askerden geldikten sonra yeni imajını yaratmaya çalışırken, saçlarını başarılı kuaför Fuat Curtoğlu’na emanet ederken, özel fotoğraf çekimleri için Şişli’de özel stüdyosu bulunan Nilgün Mercan ile Güzellik merkezi olarak’ta Cihangir’de bulunan Beauty Güzellik Merkezi Mert İsmail Abay ile çalışmaya başladı. Yedi Sanat Akademi'den Oyuncu, Yönetmen Murat Özen'den birebir oyunculuk derslerini almaya devam ederken diğer yandan Türk Sanat Müziğinin Buğulu Sesi Kamuran Akkor ilede şarkı söyleme tekniği üzerine olan çalışmalarını hızlandırdı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı 4.sınıf öğrencisi olan başarılı oyuncu diğer yandan okul derslerine diğer yandanda spor eğitimlerine hızlı bir şekilde yer veriyor. Boş zamanı kalmadığını vurgulayan oyuncu ‘’çok yakında sizlere Allah nasip ederse büyük bir süprizim var’’ diyerek tüm sevenlerini meraklandırmaktanda geri kalmıyor. 

9. MALATYA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ TÜM AYRINTILARIYLA HAFTAYA KÖŞEMDE....

9.Malatya Uluslararası Film Festivali, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Valiliğinin destekleriyle 15-19 Kasım tarihleri arasında düzenleniyor. 9. Malatya Uluslararası Film Festivali direktörlüğünü bu yıl göğüsleyen Ünlü Yönetmen Haydar Işık   ” Kısa zamanda elimizden gelen tüm gayreti gösterdik ve festival sonuna kadarda göstereceğiz. Tabi süreç içinde bazı aksaklıklar veya küçük tatlı hatalar oldu; mesela teknik şartname ile ilgili yazım hatalarından kaynaklı konularla ilgili sorunlar yaşadık ama hemen müdahale edip düzeltilmiş şartnameyi yayınladık, çünkü biliyoruz ki başarı mazaret kabul etmez. Adil bir festival olması için ben ve ekibim tüm gücümüzle çalışıyoruz. Malatya’yı ve sinemaseverleri adil ve sinema dolu bir festival bekliyor”. Sevgili Dostuma başarılar diliyorum.

Saygılarımla…

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın…