Lüften evinizde kalın! Acil hastaları ve acil çalışanları zor durumda bırakmayın. Sürekli hastayım, virüs kaptım diye kendinizi dinleyip hastahanelere koşmayın. Her ağrı, sızı, kırgınlık, yorgunluk korona değildir. Tamam zor bir süreçten geçiyoruz. Biz neler atlattık bunu da hep birlikte atlatırız sadece birazcık zaman ve sabir gerekli.

Temizliğimize dikkat edeceğiz. Hapşırık, öksürük gibi durumlarda mümkün olduğu kadar ağzımızı kapatarak insanlardan uzaklaşarak geçirelim. 

Ellerimizi sık sık su ve sabunla temizleyelim. Eğer bununla da içiniz rahat etmez ise dezenfektan kullanıp mesafeyi lütfen koruyalım. Evde beslediğimiz hayvanlarımızı hastalık geçer diye sokağa atmayalım. Çünkü bizlerden onlara geçiyor onlardan bize değil. Hastalık hastaları ve temizlik hastaları lütfen olayları abartıp diğer bireylerin haklarını ve şanslarını kullanmayın. 

Sürekli başım, dişim, kulağım, gözüm diye diye dolaşmaktan bıkmıyorsunuz. Psikiyatriste gitmekten korkuyor ve sebebini de hemen söylüyorsunuz ben deli değilim ki neyim? Hastayım. Diğer doktorlara gidildiğinde hasta, psikiyatriye gidildiğinde deli gerçekten çok komiksiniz pes. At gözlüklerini çıkartalım ki daha güzel ve geniş görerek geniş düşünebilelim. Takdiri biz yapalım tevekkülü Allah'a bırakalım. Sağlıkla ve sevgiyle kalın. Evde kalın.