Dünya'da değişen dengeler ışığında Türkiye her daim merkez ülke konumunda olmuştur. Global Monarşi'nin her hamlesinde mutlaka Dünyanın kalbi Anadolu'da hesap edilir. Buna komplo Teorisi diyenler açıp Tarih okusun! 1815 Viyana Kongresinde ortaya atılan Şark Meselesi sorunu dedikleri aslında Türk sorunudur... Türkleri bu topraklardan atma projesidir ve halen de en büyük arzularıdır. 


1071'den beri devam eden kuyruk acıları olan o zamanki adıyla Haçlılar, şimdilerde ise Batılılar her daim Türk Devleti'ni ve Türkleri bir sorun olarak görmüştür. Değişen dünya dengelerinin ise arka planında mutlaka biz varız. Bunu pek çok defa gördük. Ve bu gerçeği bilmek zorundayız çünkü dünyada ki dengeler yavaş yavaş değişime uğramaktadır. 


Selçuklular zamanında o zaman ki Global Monarşi'nin İslam’ın sancaktarlığını yapan Selçuklu Devleti üzerine yaptığı Haçlı Seferleri etkileri ve hedefleri açısından çok önemliydi. İlk dünya savaşı denilebilecek bu hamlenin de arka planında yine biz vardık...


Osmanlı Devleti'ni parçalamak, yıkmak için Global Monarşi bin bir denge kurdu. İttifaklar yapıp, ittifaklar bozdu... Uluslararası arenada yaptıkları kongrelerde ve anlaşmalarda perde arkasında hep Osmanlı yani Türkleri Anadolu'dan atmak vardı. Kutsal kabul ettikleri İstanbul'u tekrardan ele geçirmek vardı. Ama istedikleri gibi olmadı! Geldikleri gibi gittiler...


Global Monarşi bu topraklarda bugün değil, dün de vardı. Ama her ne olursa olsun planlarını engelleyen, onlara bu topraklarda geçit vermeyen Kadim bir GÜÇ vardı. Bu güç; Türk Milletini ve dahi içinden çıkardığı kahramanları ile onlara karşı mücadele etmeyi bildi... Tarihin en önemli kırılma noktalarında da hep bu Kadim GÜÇ vardı. Bu gücün varlığı demek: Balkanlar demek, Ortadoğu demek, Türkistan Coğrafyası demek, Kafkaslar demek, Afrika demek ve en önemlisi de Dünyanın kalbi ANADOLU demektir. Anadolu dünyanın kalbidir. Mührü ise İstanbul'dur... 2200 yıllık Kadim Güç her daim varlığını devam ettirecek güç ve kudrete sahiptir. Her yüzyıl da bir güçler dengesi değişir. Devletin fedaileri önümüzdeki 100 yıl için son sözünü daha söylemedi! 

Ve son söz: ‘’ Bu topraklara vurulan TÜRK Mührü ebediyete kadar devam edecektir İnşallah’’