Uzun süre uykuda olan dev uyandı. Trabzonspor dört dörtlük bir ikinci yarı geçrimeye başladı. Ligin ilk yarısın da taraftarına saç baş yolduran tarihinin en kötü günlerini geçiren fırtına, ikinci yarıya gerçekleştirdiği transferler ile bambaşka bir takım olarak başladı. Kupadaki konyaspor maçı ile beraber üst üste beşinci galibiyeti alan Trabzonspor ileriye doğru güzel günler var sinyali verdi taraftarına.

Osmanlıspor karşısında ilk yarı da üstün futbol oynayan Trabzonspor Olcay şahanın ayağından bulduğu gol ile ilk yarı bir sıfır önde biterdi. İkinci yarı topu rakibe verip daha çok savunmaya çekilen Trabzonspor aralarda bulduğu pozisyonlarıda değerlendiremedi. Osmanlıspor’un etkili olduğu dakikalarda, Kaleci onur rakip forvetlere geçit vermedi. 90 dakika sonun da, ilk yarı da bulduğu gol ile maçı alan Trabzonspor, puan hanesine üç puan daha yazdırıp puanını 30 çıkardı.

Haftaya sahasında alanyaspor’u ağırlayacak olan Trabzonspor yeni stadyumu medikal park arena da taraftarının ikinci kez karşısına çıkacak. Medikal park arena daki ilk maçında Gaziantepspor’u 4-0 gibi net bir skor ile geçmişti Trabzonspor.

Alanyaspor maçında seyirci desteiği de arkasına alacak olan bordo mavililer de, bir kısım taraftarından da uzak kalacak. Gaziantepspor maçına giden 22 bin seyircinin bır kısmının pasolig kartları bıloke olacağı daha önce açıklanmıştı. Gaziantepspor maçın da kötü tezahürattan dolayı bazı türbünler ceza almıştı.

Geçen hafta Medikal park arenda ki ilk maçında, taraftarın bir çoğu maçın ikinci yarısında stadyuma zor girebilmişti. Stadyum gişerinde pasolig vs kuyruklar maçın ikinci yarsında bile maçın başındaki gibi idi. Traftarlar yönetimden bu konudaki mağduriylerin gierilmesi konusunda istekrlerini maç esnasındaki tepkileri ilede dile getirmişti.

Trabzonspor iyi olursa,
Trabzon mükemmel olur. Bugünlerde olduğu gibi.!