Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar; 

GENÇ OYUNCU İBRAHİM MURATOĞLU HEM İŞ HEM TATİL YAPTI

Geçtiğimiz günlerde genç ve yakışıklı oyuncu İbrahim Muratoğlu, Antalya'da Mutlu Matba ve Gazetecilik şirketinin açılışında boy gösterdi, Antalya'da yeni açılan şirketin kurdelasını kesen Muratoğlu Antalya'da açılışın ardından kendisine fırsat yaratarak ailesiyle birlikte tatil yapıp yeni sezonda başlayacak olan Türk-Alman Dizi projesi için moral depoladı.  Ardından soluğu İstanbul'da alan oyuncu, Sanat Koçu Kıvanç Terzioğlu ile birlikte  Bahçelievler Nikah Dairesinde Mehmet Can ve Ayşe Muratoğlu çiftinin nikah şahitliğini yaptı.  

TÜRK ANNELER DERNEĞİ KÜÇÜKÇEKMECE ŞUBESİNDEN ANLAMLI ÇALIŞMALAR  

Geçtiğimiz gün Türk Anneler Derneği Küçükçekmece Şubesini  ziyarette bulundum. Başkan Figen Gürlek ve birbirinden değerli yönetim kurulu üyeleri ile biraraya geldim. Önümüzdeki hafta 16 Eylül'de Van Gevaş ilköğretim  okulunda okuyan 350  öğrenciye  eğitim  destek paketleri teslim etmek için gideceklerini ayrıca Yozgat ilinde bir köy okulunda okuyan 200 öğrenciye istekleri doğrultusundada kasım ayında  bot-mont  desteği götürüleceklerini öğrendim. 

Derneğin yaptığı diğer çalışmalar arasında; her ayın ilk perşembesi ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımı, Devlet üniversitesinde okuyan çocuklara burs imkanı bulunuyor. 17 Aralıkta ise Engelli engelsiz çocuklarla beraber yapacakları gösterinin adı Empati. Bu çalışma HAKAN CEYHAN tarafından hazırlanıyor bu gösteriye  küçükçekmece belediyeside destek veriyor ayrıca bu gösteride orkestrada engelli arkadaşlarda onlara eşlik edecekmiş. Hadi bakalım çok güzel işlere imza atan Türk Anneler Derneği Küçükçekmece Şubesini, Başkanı Sayın Figen Gürlek ve tüm yönetim kurulu üylerini kutluyor ve tebrik ediyorum. Destek vermek isteyenler için ise TÜRK ANNELER DERNEĞİ KÜÇÜKÇEKMECE ŞUBESİ İBAN:TR 50 0006 4000 0011 2760 2933 83 numaralı hesap numarasını sizlerle paylaşmak istiyorum.

Saygılarımla…

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın…