Galatasaray’da tehlike çanları çalmaya devam ediyor. Sezon ortasında teknik direktör değişikliğine giden Galatasaray’da bu değişiklikte sorunlara çözüm üretmiş gibi gözükmüyor.

Geçen akşam Galatasaray’ın Medical Başakşehir karşısında aldığı farklı mağlubiyet herkes tarafından hezimet olarak yorumlanırken taraftarın okları hala yönetimin üzerinde. Bir süredir yönetimi istifaya çağıran Galatasaray taraftarının artık tahamülü kalmadı ve bu yönetimin aldığı hiçbir kararıda onayladığı söylenemez. Başakşehir karşısında alınan 4-0 lık yenilgiden sonra artık yönetimle birlikte Igor Tudor’a da güven fazlasıyla azalmış hatta bitmiş durumda.

Maç içinde Hırvat Teknik adamın aldığı kararlar ve kadro tercihleri çok tartışılırken aynı zaman da formda veya yıldız oyuncuları da bazı gerekçelerle kadroya almaması da dikkat çekiyor. Galatasaray’ın kalesinde gördüğü kolay gollerde savunmasal zaafların hala sürdüğünü gösteriyor.

Eğer Galatasaray 23 Nisanda kendi sahasında oynanacak Fenerbahçe derbisinde de farklı bir mağlubiyet alırsa artık yönetimin hiçbir mağzeretinin kalmayacağı ve taraftarın öfkesinin de asla dinmeyeceği bariz bir şekilde görülmektedir.