Alpay ne güzel seslendiriyor, bu şarkıyı ... Hayat da  şarkılar gibi kimi zaman hüzünlü kimi zaman şen... Eylül ise büyülü gibi, oldukça romantik bence... Allah bu dünyada herkesi farklı sınavlar İle sınıyor, dileğim kaldıramayacağımız yükte olmasın, Allah bilir...

Dostlar hayata bakış açımız o kadar önemli ki, en ufak bir olayı dert de edebiliriz , gelen sorunu gelişimimiz için bir şans olarak da görebiliriz . Bir süredir içsel bir yolculuktaydım ve süreç devam ediyor, biliyorsunuz ben öğrendiklerimi hep paylaşırım sizlerle, hep beraber büyüdük büyüyoruz ,Zaten her şey dostlarla anlamlı. Bu yazıya başlarken bunları yazacağımı bilmiyordum kendiliğinden geldi, hep doğal akışa bırakırım zaten yazarken . Evet eylül geldi, okullar açıldı, disiplin daha hakim, sabahları erken kalkmak daha zinde yapıyor insanı ve bereketli oluyor gün .

Kızım da üniversiteye ilk tercihinden yerleşti çok mutlu olduk, dilerim gönlünce olur her şey, ülkesine faydalı bir birey olarak yetişeceğine inancım tam çok değerli hocalarımız İle... Tüm öğrenciler liseye, üniversiteye kalplerindeki yerlere girebilmelerini isterdim hatta hiç sınav olmamasını belki ilerde o da olur.

Pozitifliğimi daima saklıyorum, hayata daha farkındalıkla bakıyorum; gülen gözleri, sevgi dolu yürekleri görüyorum , açan çiçeklerin taZeliğini saflığını , suyun berraklığını yaşam kaynağı olduğunu, güneşin içimi ısıttığını verdiği coşkuyu, müziğin ruhumun gıdası olduğunu ve kalp kırmamanın çok değerli olduğunu biliyorum. Hayat bize herşeyi getirebilir bizim nasıl karşılayacağımız önemli , elbette sarsıcı büyüklükte Zorluklarla karşılaşmamız en büyük duam.

Ekonomi çok sıkıştırıyor, dünyada çevremizde savaş enerjisi var hatta sinsice saldırılar yaygın hastalık tehditleri bile seziyorum zaman zaman ama dualar pozitif enerji ve farkındalıkla mücadele ile atlatabileceğimize inanıyorum, sabır, kenetlenme, iyimserlik ile... Allah yardımcımız olsun, hayırlı bir sezon diliyorum, gülen yüzlerle inşallah. Sevgilerimle, sağlıkla kalın dostlar.

Yeni projelerimle sizlerle olacağım yine inşallah.