Ne olur beni de yazılarınızda kaleme alsanız!! …  evet facebook hesabıma en saf ve en direk hali ile böyle yazmıştı Esra..
1983 Sakarya doğmuş, Küçük Ceylan, Küçük Emrahlar dinleyerek büyümüş.
Kendi tanımı ile Esra tek : güzel ahlaklı, mütevazi, kuş kadar narin, serçe kadar ürkek, deli dolu, zeki, kimseye boyun eğmeyen, kralı gelse diz çökmeyen, haksızlıklara dur diyecek kadar cesur, kadınlara laf söyletmeyen, zalimin karşısına dikilen, mazlumu korumak isteyen biri..
İçinde ki müzik aşkı hiç tükenmeden yazıyor Esra her yere her şeye bazen sofradaki bir peçeteye bazen beyaz kağıtlara bezen de aynen bana yazdığı gibi farklı faklı yerlere..
İlkokul korosunda şarkılar okurken daha o yaşta kendince şarkı sözü yazıyor; annesine okuyor kelimeleri oturtamadığı cümleleri ile yazdığı şarkıları.. ve annesi benim kızım sanatçı olacak diye severdi, diyor.
İlk okul öğretmeni konservatuar gitmelisin demiş.. Konservatuara gidememiş ama müzikten asla vazgeçmemiş.
Bu müzik aşk ilk şarkısı KALPSİZM’i ev halkına bangır, bangır bağıra çağıra dinletmiş..
Hayat, evlilik, çoluk çocuk hiçbiri bastıramamış içindeki müzik aşkını ve yaptığı üç beş şarkı ile sağa sola başvurular yapmaya başlamış..
Aşık olmuş yazmış.. Mutlu olmuş yazmış.. Üzülmüş yazmış.. Esra durmadan yazmış.. işe yarasın yaramasın; okunsun okunmasın ama illeki yazmış..
Evlenmiş çoluk çocuğa karışmış yine yazmış evden işten arta kalan zamanlarda hep yazmış… çok beğendiği seslerin onun şarkılarını okuduğunu hayal ederek yazmış..
Tesadüfler sonucunda karşılaştığı yorumculara hemen şarkılarını mırıldanırmış.. ve bu piyasanın içinde sayılabilecek bir arkadaşının da yardımı ile pek çok popüler isimle tanışmış.. iki şarkısı için; okuruz sözünü de almış..
O kadar çok sevinmiş ve o kadar çok coşmuş ki inanılmaz ;) işte o gün mesaj göndermişti bana; beni yaz köşende lütfen Nazende hanım lütfen.. diye..
Bu çocukca coşkuya hayır demek ne mümkün… yolun açık, şansın bol olsun Esra!!
Not: Kadınlara destekte sınır tanıyorum  ;)