Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar;  

Geçen haftaki köşe sayfamda ‘’Doğduğun ev kaderindir’’ dizisiyle ilgili eleştiriler aldım ki gerçekten yapılan eleştirilerde haklılık payı oldukça fazlaydı. Bir kadının sürekli madur olarak gözükmesi film ve dizi sektöründe olmaması gereken bir şey olduğuna katılıyorum. Bir kadın gücünün ne kadar fazla olduğunun artık ekranlarda görülmesini istiyorum. Sürekli madur madur olarak gösterilmemeli. Oysa dünyaya baktığımızda kadın ve kadınlar üzerine ne kadar çok güçlü projeler çıkarıldığı gözden kaçmamalı diye düşünüyorum.    

BEDİA AKARTÜRK'TEN TURNANIN TÜRKÜSÜ BİYOGRAFİ KİTABI ÇIKTI...

Geçtiğimiz günlerde Film-San Vakfı'nı ziyaret eden Türk Halk Müziği'nin güçlü sesi Bedia Akartürk bana ve yıllar önce beraber film çektikleri rol arkadaşı ve yakın dostu olan Film-San Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, Türk Sineması'nın Gülen Yüzü Usta Oyuncu Engin Çağlar'a Turnanın Türküsü adlı kitabını imzalayarak verdi. Manevi Oğlu Ses Sanatçısı Arif Güngör ve yeğeni Tolgahan Vurgun ile beraber geldikleri Film-San Vakfında keyifli anlar geçirerek bol bol türküler söylediler. Kendisine bir kez daha hayranlığım artan usta yorumcu ile birlikte vakit geçirmek beni inanılmaz mutlu etti.

Türk Halk Müziği'nin güçlü seslerinden Bedia Akartürk'ün hayatını, yeğeni Tolgahan Vurgun kaleme alarak Turnanın Türküsü aldı kitabı çıkarttı. Kapak fotoğraflarında Safa Gülsoy imzası bulunan kitap Bedia Akartürk'ün  yaşam öyküsü ile birlikte  diskografisi, filmografisi, özel fotoğraf arşivi ve sanatçı dostlarının yazılarının da yer aldığı 'Bedia Akartürk: Turnanın Türküsü'  geçen haftadan itibaren Mona Kitap etiketi ile okuyucularla buluşmaya başladı. Hayırlı Uğurlu olsun bol satışları olsun inşallah. 

Saygılarımla…

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın…