Benim canım babam, fedakar, cefakar, savaşçı, alçak gönüllü, seven, düşünen hem çevresini sevdiklerini, eş, dost, akraba hem ülkesini dünyamızı, sadece iyiliğimiz için düşünmekle kalmayıp, elini taşın altına koyan, herkese babalık yapan ender, kalender insanlardan.

Gurur duyuyorum babamla, Allah uzun sağlıklı mutlu huzurlu beraber ömürler versin inşallah.

Ondan öğrendim; öğrenmenin keyfini, çevreye, bitkiye, hayvana duyarlı olmayı, Allah’ın bizler için binbir nimet sunduğunu görebilecek kalp gözüne sahip olabilmeyi, hem ruhu hem zihni sanatla da besleyebilmeyi, bencil olmamayı, komşun aç yatarken tok yatamamayı, Türklüğü gururu , şanlı tarihimizi, ekonomiyi, sahip olduklarımızın değerini, koşulsuz sevmeyi , örnek davranışlarıyla yaşadığımız hayatta özümsedim, çok şanslıyım.

Annem de müthiş anaç, sevgi dolu, korumacı fedakar bir annedir, çok şükür, çok şanslıyım Allah herkese böyle aile nasip etsin ve sevdiklerimizin kıymetini hep bilelim.

Yemek sofralarında gelenek , göreneklerimiz, kültürümüz , tarihimiz, gündem konuşulurdu hep, zihnilerimiz hep taze ve dinamik olurdu. Aile ortamı hamurun şekil aldığı ilk yer, yavrularımıza örnek olarak öğretebiliriz aktarmak istediklerimizi çok çok önemli.

Toplumun en ufak parçası aile, beraber sofrada olmaya günün getirdiklerini konuşmaya, sevgi saygı içinde mutlulukla, öncelik verilmeli, evde sevgiyle pişirilmiş bir tas sıcak çorba içebilmenin mutluluğu ve koruyuculuğu, verdiği güç nerdeyse hiç bir şeyde yok.

Aile parçalanırsa biz parçalanırız, dağılır yok oluruz. Sevgiyle sahip çıkalım tüm değerlerimize. Vefat etmiş büyüklerinizin mekanı cennet olsun, dualarla ve yaptığımız büyük küçük fark etmez hayırlarla onların ruhuna sevap gönderebiliriz inşallah.

Dostlar kalp önemli niyet önemli, şu dünyada bıraktığımız güzel izler önemli. Sizi seviyorum.

Canım babamın ve tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun, hiç sıkıntı yüzü görmesinler inşallah. SAYGILAR.