Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar;

Depremden dolayı yaşanılan büyük afet sonrası halen morallerimiz düzelmedi malesef hayat devam ediyor ama biz nasıl ne zaman düzeleceğiz bilemiyorum. Etrafımda kiminle konuşsam kimsenin tadı tuzu ve keyfi yok malesefki bu dönemlerde. 11 ilimizde yaşanılan afetde hayatlarını kaybedenlere Allah Rahmet Eylesin, geride kalanlara başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimi canı gönülden iletiyorum.

Bu arada 02 Mart Canım Babaanneciğimin doğum günüydü eğer bugün yaşaydı tam 96 yaşında olacaktı. Aramızdan ayrılışının 14.yılında onu saygı sevgi ve rahmetle anıyorum. Doğum Günün Kutlu Olsun Canım Babaanneciğim. Nurlarda yat.

Ayşe Mine ve Onur Akay’a düet yaptıkları “Yakalım Gemileri” isimli şarkı “Altın Plak” getirdi. Mine ve Akay, ödüllerini depremzedelere yardım etmek için satışa çıkardı. Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem sonrası, Türkiye olarak kenetlenmişken ünlü isimler de el ele verdi. Kimi bağış yaptı, kimi yardım tırı yolladı, kimi ise deprem bölgelerine iş makinesi gönderdi. Türk sanat müziği sanatçıları Ayşe Mine ve Onur Akay ise geçtiğimiz hafta sonu aldıkları ödüllerini depremzedeler için satışa çıkardı. Mine ve Akay’ın düet yapıp klip çektikleri single çalışmaları “Yakalım Gemileri”, dijital platformlarda en çok dinlenilen şarkılardan olunca Altın Plak Ödülü’ne değer bulundu. Sanatçılara ödüllerini single’ın yapımcısı müzisyen Mustafa Arapoğlu verdi. Mine ve Akay, ödüllerini depremzedelere yardım etmek için satışa çıkardığını açıkladı. Ayrıca Onur Akay, 2023 yılı Ocak ayında aldığı “Altın Mikrofon” ödülünü ve 2022 yılı Kasım ayında aldığı “Altın Kalem” ödülünü de depremzedeler için satışa çıkardı. 1978 yılında “Altın Kelebek Ödülü” kazanan ve şarkıları ile 80’li yıllara damga vuran ünlü sanatçı Ayşe Mine, o yıllarda “Erkek Milleti” isimli plak çalışmasıyla da “Altın Long Play Ödülü” almıştı. “Görmeden Sevmek” isimli kitabı 100 bin satış rakamına ulaşınca, 2022 yılı Kasım ayında “Altın Kalem” ile ödüllendirilen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’a, 2023 yılı Ocak ayında ise 50 yıldır yayın hayatını sürdüren ANA isimli kültür sanat dergisi tarafından, 30. sahne yılı ödülü olarak “Altın Mikrofon” verilmişti.

AGA B, DEPREMZEDELER İÇİN 4 MART'TA BLIND SAHNESİNDE... 

Yoğun üretim ve sahne performanslarına devam eden Aga B 4 Mart Cumartesi akşamı, tüm ülkeyi derin üzüntüye boğan deprem felaketinden etkilenen depremzedeler için sahneye çıkıyor. Konser gelirlerinin tamamını depremzedeler için destek kampanyasına bağışlayacağını duyuran Aga B’nin destek konserine gelmek ya da bilet almak isterseniz aşağıdaki linklerden siz de destek olabilirsiniz.

https://www.biletix.com/etkinlik/2SC51/TURKIYE/tr

https://www.passo.com.tr/tr/etkinlik/aga-b-blind-istanbul/4535322

ODA TİYATROSU VE KAAN ERKAM'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ...

16 Mart Perşembe akşamı Mecidiyeköy Oda Tiyatrosundaki ''En Güzel Aşk Şarkılarını Erkekler Yazar'' Okumalı Müzikli Dinleti Etkinliğine, bilet almak yerine deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan kadın hijyen malzemeleri götürerek katılabilirsiniz. Bu anlamlı açıklamayı Oda Tiyatro'sunun sahibi Kaan Erkam yaptı ve ''Bağışladığınız ürünler toplu halde deprem bölgesine gönderilecektir.'' dedi.

Saygılarımla...

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın...