Merhabalar canlarım.. Yine birlikteyiz,
Uzun aradan sonra sizlere gözlemlerim  ve deneyimlerimle  geldim. Konumuz aşk..... Ne sıcak, insanın içini kıpır, kıpır yapan yaşadığı dünyadan uzaklaştırıp, başka gezegene götüren bir kelime  değil mi?
Şimdi ilk önce o aşk duysunu tanıdığımız kokuya anneye gidelim.. Sonra güç olan baba, daha sonra eğitim çağlarımızın ilk yıllarında bağlandığımız sıra arkadaşımıza veya sınıf okul arkadaşımıza...
Nasıl tuhaf ve güzel duygu insanı mutlu eden ve bir  o kadar hayata bağlayan duygu...
Sonra zaman geçer iş hayatımız olur diğer eğitim yıllarının verdiği duygulardan bahsetmedim.. Çünkü onlar liseden sonra mantık üzerine kurulu olan duygular.
Şimdi bu çağdaki aşklardan bahsetmek istiyorum.
Bu çağda genelde aşklar internet üzerinden başlıyor.
Öncelikle takip başlar fotolar gezilir... Her iki cins de öyle fotolar koyar ki profillere, yani gel beni al der gibi.... Ama sohbetle birlikte ilerleyen bu hayranlıklar sonunda yüzyüze konuşmak isteği ve ...... burayı ifade edemiyorum noktalara istediğinizi doldurun.
  Daha sonra bir aşk kıyamet başlar... Allahhh takipler whatsapp takipleri falan... Tüm takipler sonucunda, tabii bu kadar free iken ortalık ve sosyal medya, yalanlar başlar tabii  yada ispat için yine fotolar...
Oysa dokunmak... Dokunmak bunu o kadar çok fazla unutmuştur ki bu çağ aşıkları...
Onu yarattığı mutluluk anlatılmaz... Kesinlikle yaşanması gerekir.. Ama,sonuçta aşk işte diye düşünülür ve birden araya ego girer aniden bitiverir.
Ben şunu gördüm son zamanlarda... Aşk evet var ama tahammül istiyor yerine sevgi falan gelmiyor. Alışkanlıkla ve mecburiyetle yaşanan hayat geliyor.. Her iki tarafında ihtiyacı var ... Aşk ihtiyaçlaşıyor ve basitleşiyor.
Oysa bu kelimeyi yaşanması gerektiği gibi yaşamak insanın ilerideki hayatında hem duygularını, daha iyi tanımasına hem de güzelliklerle dolu anlarda yaşanan bu duygu tecrübeyle birlikte ne aradığımızı öğretirken nasıl yaşamamız gerektiğini de öğretir bizlere..
En gerçek aşk “ALLAH AŞKIDIR” der..
Buradan tüm aşıklara sevgilerimi sunarım. Yaratılanı severim, yaradandan ötürü.
Canlarım o kadar geniş bakış açısı ki... Bu konu hangi taraftan bakarsak, bakalım sonuçta.. En gerçek AŞK....