Sevgili dostlar dünyaca büyük sınavlardan geçerken yine kadın duyarlılığına, titizliğine , dikkatine , sevgisine çok ihtiyaç var diye düşünüyorum; kadın annedir anaçtır, korumacıdır ve yeni nesli yetiştirir, toplum olarak çok hassas olmalıyız.
Öncelikle ben hep derim moral çok önemlidir, zırh gibi sarar bizi ama son günlerde maalesef hem fiziksel hem ruhsal çöküntü içindeyiz...
Mehmetçiklerimizin şehit olmaları bizi derinden sarstı üzdü... Savaş gerginliği, virüsün korkutucu yayılması ve can alması en ağır basan tehlikeler, tabii doğal afetler ve diğer olumsuzluklar yeni yıla girdiğimizden beri ard arda bizleri şok etti.
Ne yapmalıyız?
Bizler genlerimizde taşıdığımız güce, inanca sığınmalıyız başta, bağışıklık sistemimizi güçlendiren doğal gıdalar, evde ürettiklerimiz çoğalmalı ve birbirimize destek olup sevinçleri, üzüntüleri paylaşmaktan gocunmamalıyız...
Birlikten güç doğar , hepsini aşacağımıza inancım tamdır.
Örneğin ben başkalarına yardımcı olunca çok mutlu olurum, bu sayımızda en arka sayfada yayınladığımız röportajımızı ve başarılı kadınımızı okuyun belki siz de yakınlık duyup katılmak istersiniz, bizler, Türk milleti  olarak yüreği çok güzel insanlarız.
Atatürk’ün kurduğu cennet vatanımızda ve Allah’ın bizleri koruduğuna inancım tam olarak bizi güzel günlerin beklediğini biliyorum, şimdi çalışma, dikkatli ve birlikte olma zamanı.
Sağlıklı günlerde sevgiler, saygılar.