Bugün;  5 Mart  2019 Salı  günü, Ay Kova burcundayken güne başladık.

Ay Kova burcundayken;  bireysel özgür hareket isteğimiz ön plana çıkar. Her zamankinden farklı; daha önce yapmadığımız bir şey yapmak isteyebiliriz. 

Marjinal davranışlar sergileriz. Özgürlük isteğimiz bugünlerde tavan yapan. 

Yaptıklarımızla kıtleleri de etkileriz.  Özellikle fikirleriniz geniş alanlara ulaşır.

Ay’ın Kova’da olduğu günlerde içgüdüsel olarak üst oktav düşüncelerden duygusal olarak besleniriz. 

Bir çok olayın çözümü size bu günlerde içgüdüsel olarak çözümü ile gelir. 

Özellikle uykularınız bu çözümler için ideal zamanlar olacaktır. Bu nedenle gördüğünüz rüyaları hatırlamaya çalışın, içinde ki mesajı almaya çalışın…

Ay saat 11:05’te boşluğa giriyor.

Ay saat 11:10’da Balık burcuna geçiyor.

Ay Balık burcundan geçerken kendimizi; rahat, huzurlu, romantik, iyimser, yardımsever ve hümanist hissederiz. Tüm canlılara ve doğaya karşı daha duyarlı oluruz.

Yaşadığımız Dünya’yı “sınırları kalkmış” olarak algılarız. Aynı zamanda çevremizde olup biten olumsuz enerjiyi de bir sünger gibi emeriz. Bu durum biraz da aslında kendimizin enerjisinin tükenmesine neden olur. Dolayısı ile Ay Balık burcundan geçerken biraz da ruhsal olarak yoruluruz.

Ay Balık burcundan geçerken biz de bu duyguyu yaşayacağımızdan bugünlerde biraz da Balık burçlarını anlarız. Ayrıca hassas olur ve çabuk kırılırız. Herkese fedakarca yardım eder ve çoğu zamanda bu huyumuzdan dolayı  suistimale uğrarız.

Ay Balık burcundayken; Ay Zodyak kuşağını gezerken diğer tüm burçları tek, tek dolaşmış ve artık yolculuğunun son durağındadır. Dolayısı ile diğer tüm burçlarının bilgilerini almış ve artık tüm bu bilgilerle kendi içinde çözülmeye başlamıştır.

Tüm bu birikimle soyut alana doğru geçilir. Burada her şey özümsenir ki, bir sonraki aşamada; (yani Ay’ın tekrar Koç burcuna geçişiyle meydana gelen yeni döngüsünde)  yepyeni konulara ve başlangıclara konsantre olabilelim.

Bu nedenle Ay’ın Balık burcundan geçtiği günlerde; kendimizi içe kapatırız  ve sonra ki döngü başlangıcı olan Ay’ın Koç burcuna geçmesiyle yeniden doğar ve tekrar tüm burçları dolaşır yeni deneyimler yaşarız. Ay’ın her burcu 2- 2.5 günde geçmesiyle yaklaşık 30 günde bir bu deneyimi tekrar ederiz.

Ay Balık’ta iken; Balık burcunun gölge yanıyla da, hayalci, ürkek, tembel, keyif düşkünü ve dağınık olabiliriz. 

ÖNEMLİ GEZEGEN TRANSİTLERİNE BAKARSAK

URANÜS BOĞA BURCUNA TEKRAR GİRİYOR.

URANÜS RETROSU direkte dönüyor. 6 Ocak 2019 28°36'/Koç SD saat 22:26

URANÜS RETROSU başlıyor 12 Ağustos 2019  06°36'/Boğa saat 04:26

7 Ağustos 2018 SRx - 6 Ocak 2019 SD

URANÜS 7 Ağustos 2018 02°33'/Boğa SRx 18:49

URANÜS 6 Ocak 2019  28°36'/Koç SD 22:26

7 Ağustos 2018’de 02°33'/Boğa retro hareketine başlayan Uranüs, Koç burcuna geriledi ve   Koç burcunda 28°36’  dereceye ulaşmışken tekrar 6 Ocak 2019’da direk hareketine döndü.

Uranüs İstanbul’a göre öğleden önce  6 Mart’ta Koç burcuna tekrar Boğa burcuna girecek ve buradaki 7 yıllık transitine  başlayacak.

Uranüs’ün bu Koç burcuna girdiği bu son retrosunda da almamız gereken derslerimizi almadıysak eğer 28 Nisan 2094 yılına kadar bir daha Koç burcuna uğramayacağı için; bir başka bahara artık diyorum. ☺)

Uranüs önümüzdeki 7 yıllık Boğa burcundaki transitine dönecek olursam eğer; retro ve direk hareketlerini hep Boğa burcu içinde gerçekleştirecek ve bu süreçte, Dünya’ya yepyeni olan daha önceden hiç bilinmeyen farklı sistemleri oturtacağını düşünebiliriz. 

Bu sürece özellikle maddi somut konularla ilgili Dünya’ya  yeni bir format atılacağı veya yeni bir sürüm gözü ile de bakabiliriz.

Nedir bunlar; maddi elle tutulabilen değerler. Para ve değerli madenler olarak daha önceden hiç bilinmeyen madenlerin hayatımıza gireceği ve finansal  sistemin, teknolojik zeminlere oturtularak işleyeceğini ancak bunun eşi benzerinin daha önceden hiç görülmemiş bir “şey” olabileceğini düşünebiliriz.

Bu süreçte hayatımıza yepyeni keşifler girecek. Yepyeni teknoloji hayatımıza adapte olacak.

 

AY’IN GÜN İÇİNDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ AÇILARINA BAKARSAK:

Saat 11:05’te Ay Uranüs arasında 60 derecelik açısı gerçekleşiyor.

Ay Uranüs 60 derecelik açısı ile; ani gelişen, umulmadık beklenmedik süprizlere açık saatlerdeyiz. Olayların ne yönde gelişeceği Uranüs etkilerinde belli olmaz. Umulmadık olanı bekleyin derim...

Sıradışı, marjinal

Asi, devrimci

Özgür ve tek başına

Ani uyanış

Kendinizi “özgür” hissetmek isteyebiliriz. Ani çıkışlarımız olabilir.

Ancak bu enerjinin etkisi ile girişilen işlerde kalıcılık olmaz.

Biraz, asi, deli, sıra dışı, beklenmedik marjinal davranışlar sergileyebilirsiniz.

Geçmişle ilgili ani bazı uyanışlar, ani fikirler birden aklınıza gelebilir. Bunlar genellikle bilinç altına ittiğiniz konulardan olup, sizi uyandıracak zaman geldiğinden yüzeye çıkan düşünceler olarak kendini fark ettirebilir.  

Geçmişin sorunlarını çözmek için bir fırsat olabilir.

Farkında olup işaretleri görmeye, evrenin mesajlarını okumaya çalışın.

Sağlıkla 

Özlem Çetinkaya YILMAZ

Danışmanlık ve sorularınız için

☎ 0531 - 258 51 28  Whatsapp

veya  [email protected]  mail atabilirsiniz.