23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Ulu Önder Atatürk ileri görüşü İle dünyada ilk olarak Türk ve tüm Dünya çocuklarına armağan etti. Çok şanslıyız ve Atamızın güvenine layık olmalıyız diye düşünüyorum. Cumhuriyet ve Atatürk’ün ışığında gittiğimiz sürece dünya var oldukça Türk milleti olacaktır. Geleceğimiz olan çocuklarımız gençlerimiz pırlantalar çok iyi, demokratik, bilim, teknoloji, sanat ışığında, güvenli ortam yaratmak zorundayız onlara, bu görevimiz, aynı atalarımızın bize bıraktığı miras gibi, biz de bayrağımızı bizden sonraki nesile Şeref’le aktarabilmeliyiz.

Değerli dostlar Papatya Dergisi Genel Yayın Yönetmenliği, Önce Vatan Gazetesi Haber Müdürlüğü, Papatyalı Sayfalar Genel Yayın Yönetmenliği, Vatan TV Papatyalı Sabahlar programımı hazırlayıp sunarken aldığım ödüllerden bazılarını sizlerle paylaşıyorum, çok çok teşekkürler en büyük ödül de sizlerin nazarında güveninizi, kıymetli gönüllerinizde sevginizi kazanmış olmak, papatya adı geçince yüzünüzde oluşturabildiğim gülümsemedir, tüm yorgunluklara emeklere değer , iyi ki varsınız! Organizasyonlarımızı da özlediniz biliyorum, anneler günü için size güzel çok seveceğiniz bir sürpriz hazırlıyorum, bizi takibe devam edin.

Busıness Channel Türk kanalında hazırlayıp sunduğum, Sağlıklı Papatyalar programına göstermiş olduğunuz ilgi ve destek için çok teşekkür ederim, katılan çok değerli doktorlarımızdan da gurur verici sözler işitmek beni onure ediyor, sağolun varolun.

Sağlıklı mutlu günlerde buluşmak dileklerimle, sevgi ve saygılarımla...