MALZEMELER:
750 gr.tavuk fleto 
1 ad kuru soğan rendesi
1 yemek kaşığı biber salçası
2 yemek kaşığı soya sosu
1/2 çay bardağı zeytinyağ
1 tatlı kaşığı tuz (azruya göre miktarı değişebilir.)
1 çay kaşığı kekik+zencefil+kimyon+kırmızıbiber+köri
ALT KISIM İÇİN:
2 ad orta boy patates
KIZARTMAK İÇİN:
1 su bardağı ayçiçek yağ
6 ad tortilla ekmekleri
ÜZERİNE:
1 kase sarımsaklı yoğurt
1 yemek kaşığı kızdırılmış tereyağ içerisine 2 çay kaşığı kırmızı toz biber
YAPILIŞI:
Fleto tavuk etlerini uzun şeritler halinde kesiniz.
Soğan rendesi, biber salçası, soya sosu, zeytinyağ, tuz ve baharatları bir kase içerisinde karıştırın. Tavuk etlerini ekleyerek iyice karıştırın. Buzdolabında 1 saat bekletin.
Patatesleri rendeleyin ve suyunu sıkın.
Kızgın yağda delikli kepçe içerisinde kızartın.
Buzdolabında beklettiğiniz tavukları hafif unlayın ve kızgın yağda kızartın.
Derin kaselere tortilla ekmeklerini yerleştirin.
Kızarttığınız patatesleri alt kısma yerleştirin.Üzerine tavuk etlerini yerleştirin.
Sarımsaklı yoğurt ve tereyağ da karıştırdığınız kırmızı biber gezdirerek servis yapın.
Afiyet olsun..