ESKİŞEHİR (VHA)
Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nce yapılan konferansların bir yenisi Her Ağrı Romatizma Mıdır?
Her eklem ağrılarında fizik tedavi ve rehabilitasyon yaklaşımları Eskişehir Devlet Hastanesi Zübeyde Hanım Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon birimi uzmanlarınca Eskişehir Büyükşehir Kültür Merkezi Salonu'nda halka açık bilgilendirme konferansı verildi.
Konuşmacı uzmanlar Ftr. uz. Dr. Şebnem Yılmazer, Ftr. Uz. Dr. Ayşe Ekim Aydemir, Ftr. Uz. Dr. Dilek Serin Kaya, Ftr. Uz. Dr. Selin Kuzgun, Romatoloji Uz. Dr. Emel Gönüllü. Her ağrı romazitmal bir hastalık mıdır? Bel boyun diz ağrılarında tedavi konuları izleyicilere anlatılarak erişkin ve ileri yaşdaki sıklıkla karşılaşılan kas, iskelet sistem ve romatizmal hastalıklar en sık görülen sebepler ve kilinikteki kısaca anlatılıp daha çok tedavi yöntemleri ve öneriler üzerinde duruldu. Konferans sonunda izleyicilerden sorular alınarak cevaplandırıldı.
Konferansa İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Mumcu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Hüseyin Fidan, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Çetin Avcı, İdari Hizmetler Başkanı Mücahit Destici, Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Murat Çağlayan, Başhekim Yardımcıları Uz. Dr. Ahmet Kasap, Dr. Mehmet Eroğul, Dr.Hatice Hamarat diğer idareciler çok sayıda vatandaşlar katıldılar.
Çapa Medical konuklara ikramlarda bulundu. Çapa yöneticilerine teşekkür ediyoruz.
(Celal Morkoyun)