Pınar Kes Erkan on yıldan uzun süre tanıdığım, sevdiğim, mantıklı, sevgi dolu, çalışkan, sevecen, ilgili becerikli duyarlı bir anne, başarılı bir iş kadını ve biricik dostum.  Şimdi yeni bir iş alanında, oldukça keyifli ve titiz çalışıyor, çok özeniyor, özellikle de sağlıklı ürünlere özel ilgi duyuyor. Bizleri Springerle kurabiyeleriyle tanıştırıyor. Bu kurabiyelerin içinde hiç yağ yok dikkat dikkat hanımlar beyler kilosuna dikkat edip, damak tadından taviz vermeyenler mutlaka denemelisiniz, tablo gibi desenleri, şık ambalajlarıyla hem gözünüze hem midenize hem de sağlığınıza hitap ediyor, kaçırmayın!
Sizi biraz tanıyabilir miyiz?
İsmim Pınar Kes Erkan, iki çocuk annesiyim, İstanbul doğumluyum ve 20 yıldır Bahçeşehir’de yaşamaktayım.
Bu işe başlamaya nasıl karar verdiniz, nasıl gelişti?
Çocukluğumdan beri mutfağa meraklı biri olmuşumdur. Daha çok pasta ve kurabiye yapmaya meraklıydım. Her zaman en zor ve uğraştırıcı olan tarifleri tercih ederdim. Daha sonraları özel günlerde yakın çevreme kurabiye, cupcake vs. yapıp değişik lezzetler denedim. Kurabiye çeşitleri her zaman daha çok ilgimi çekmiştir. Bu sebeple farklı ülkelerin kurabiyelerini keşfetmeye yöneldim. Springerle kurabiyelerini gördüğümde aradığım şeyin bu olduğunu anladım. İsviçre’deki firma ile görüşmelerim sonucunda Türkiye distribütörlüğünü almayı başardım. Artık, geçmişi 700 yıl öncesine dayanan bu zarif kurabiyelerle aramda engel kalmamıştı.   
Bu kurabiyeler oldukça farklı sanırım bize bilgi verir misiniz bu konuda?
Springerle, İsviçre ve Bavyera bölgesinin geleneksel kurabiyesidir. Orijinal Springerle kurabiyesinin içinde kavrulmuş anason tohumları olup tatlı bir kurabiyedir. Günümüze uyarladığımızda bir çok aroma ve baharatlarla çeşitlendirilebiliyor. Tamamen doğal ürünlerle hazırlanan bu kurabiyeler el yapımıdır.
Hedefleriniz neler, hitap ettiğiniz kitle kimlerden oluşuyor?
Kurabiyelerimiz her yaşa hitap ediyor aslında. Çocuklarımızın doğum günü partilerinden, düğün, nişan, baby shower gibi özel günlerinizde ikram edebileceğiniz güzellikte ve lezzettedir. Sadece özel günlerinizde değil, evde veya ofiste çay ve kahve saatlerinde de tercih edilebilir. Hedefim hem normal hem de özel günlerde tercih edilebilecek bir kurabiye yaratabilmekti. Springerle kurabiyeleriyle artık bu mümkün oldu.
Nasıl sipariş veriliyor, süreç nasıl işliyor?
Sipariş vermek isteyen müşterilerimiz bize telefondan ulaşıyorlar. Siparişleri teslimden en az 3-5 gün öncesinden kabul edebiliyorum. Yoğunluğa göre bu süre uzayabilir.
Babalar günü yaklaşıyor herkese söylemek istedikleriniz neler olabilir?
Herkesin babalar gününü kutluyorum. Kurabiye tadında sağlıklı uzun ömürler diliyorum.
Teşekkürler.

www.cookiespringerle.com
0 532 284 55 26
0 212 529 87 03