ANTALYA - Uğur Acar, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan tarafından kendisine yapılan yüz germe ameliyatının ardından AA muhabirine açıklamalarda bulundu. Acar, burnuna ve yara izlerine müdahalede bulunulduğunu ve yüzünün gerildiğini kaydetti.


Estetik ameliyatından 5 saat sonra aynaya baktığını anlatan Acar, yüzündeki ödemler nedeniyle ilk önce bir şey anlayamadığını, ödemler indikten sonra ise büyük bir şaşkınlık yaşadığını, yüzünün artık daha genç göründüğünü kaydetti. Ameliyatın ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ndeki doktor ve hemşireler dahil bir çok kişinin kendisini tanıyamadığına dikkati çeken Acar, ''Estetik ameliyattan sonra yüzümü çok beğendim. Önceden 30-35 yaş arasında şimdi ise 20-25 yaş arasında gösteriyorum. Çok mutluyum'' dedi.

Dizi ve reklam teklifi geliyor

Yüz naklinin ardından hayatının tamamen değiştiğini kaydeden Acar, ''Yüz naklinin ardından hayallerim bile değişti. Açıköğretimden liseye başladım. Okulumu bitirmek istiyorum. Çok çalışıp kendime bir ev almak istiyorum. Bir çok reklam ajansından arıyorlar. Dizi ve tıraş bıçağı reklamları teklifi geliyor. Ocak ayından sonra bu teklifleri değerlendireceğim'' diye konuştu. 

''Hangi dizide oynamayı istersin?'' sorusuna ise Acar, ''Kurtlar Vadisi'nin fanatiğiyim. Eğer teklif gelirse Kurtlar Vadisi'nde oynamayı isterim'' yanıtını verdi.