BURHAN AKDAĞ

İSTANBUL


İstanbul Winterland “bu kışın en ışıltılı eğlencesi” konseptiyle 4 Aralık 2021 günü kapıları açtı ve İstanbulluların büyük ilgisini çekti… İstanbul en soğuk ve yağışlı günlerini yaşadığı bu gürlerde, yağmur ve çamura rağmen Winterland sevgisi ortamı ısıtmaya yetti..


Kemerburgaz Kent Ormanı içindeki 20 dönüm özel alanda hayat geçen bu etkinlik; girişindeki özel takıyla, tüm alandaki rengarenk ışıklı süsleriyle henüz girişinden itibaren farklılığını ortaya koyuyor. Hemen her yaştan ziyaretçinin haftanın her günü 10.00-22.00 arasında keyifle vakit geçirmesi için Winterland’de dev bir buz pisti, atlı karınca, botlarla kayılan kaydırak, rodeo, langırt, air hockey, kış konseptli fotoğraf çektirme alanları gibi pek çok ünite hizmet veriyor.


Winterland etkinliklerinde çocuklar da “Kral Şakir”, “Maşa ile Koca Ayı” başta olmak üzere birbirinden eğlenceli gösterileri takip edebilecekler. Özel imal edilen ahşap kulübelerde ise her zevke hitap eden hediyelik eşyalar ve dekoratif ürünler satışa sunulacak.