BURSA

KORAY KAMACI

Araştırmacı-Yazar Kursad Berkkan, Tarihçi-Yazar Koray Kamacı ve Araştırmacı-Yazar Mustafa Kurnaz tarafından verilen konferans gayet verimli ve etkili geçti. Bursa İnegöl Abdülhamid Han Kültür ve Eğitim Derneği’nin ev sahipliğinde yapılan konferans Türkiye’nin de geleceğine ışık tutan önemli bilgiler içeriyor. 

Özellikle Türkiye’nin yeni dönemde Küresel arenada ki politikaları başta olmak üzere, Vatikan’ın Türkiye üzerindeki planları ve Türkiye’deki bağlantıları tek tek deşifre edildi. Bunun yanı sıra Zihin Kontrol yöntemleri ve Frekanslar ile insan zihnindeki tahribatların öneminden de bahsedildi. Ve bunlar hakkında önemli çözümler masaya yatırıldı. 

İnegöl’de kurulduğu günden bu yana hayata geçirdiği sosyal ve eğitici programlarla dikkat çeken Abdülhamit Han Kültür ve Eğitim Derneği, Türkiye’nin geleceğine ışık tutan bir konferans programı düzenledi. Cuma akşamı 19.00’da Dernek binasında düzenlenen konferansa, Kütahya ve Bursa’dan da katılım oldu.

AK Parti Bursa eski Milletvekili Sedat Kızılcıklı ile Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Uslu da katıldı. Dernek yöneticileri ve davetlilerin yer aldığı programda, dernek başkanı Turgay Yazıcı da açılış konuşmasında önemli noktalara değindi. 

Yapılan programa ilişkin açıklamalarda bulunan Abdülhamid Han Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı Turgay Yazıcı; ‘’İnegöl’de tarihimize ışık tutacak, Türkiye’nin geleceğine ışık tutacak ve daha bilinçli nesiller yetişmesine katkı sağlayacak programlar düzenlemeye devam ettiklerini söyledi. Bu kapsamda Cuma akşamı 3 değerli ismi ağırladıklarını kaydeden Yazıcı, “Araştırmacı Yazar Kürşad Berkkan, Tarihçi Yazar Koray Kamacı ve Araştırmacı Yazar Mustafa Kurnaz’ın katılımıyla çok faydalı olduğunu düşündüğüm bir konferansta bir araya geldik. Hem konuşmacılarımıza hem de bu akşam bizleri yalnız bırakmayan konuklarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.