İSTANBUL 

Kuveyt'te yarın resmi bir programa katılacak olan Adnan Yılmaz, uçağa binmek üzere geldiği İstanbul'da, annesi Turunç Yılmaz'ı ziyaret etti, çiçek ve hediyelerle Anneler Günü'nü erken kutladı.

Adnan Yılmaz, Başakşehir'deki baba evinin girişinde annesi tarafından sevinçle karşılandı. Anne Turunç Yılmaz, elini öpen oğluna sıkı sıkı sarıldı. 

Annesine "Anaların anası, benim anam, bizim anamız" diye seslenen Adnan Yılmaz, daha sonra annesiyle evine salonuna geçerek, sohbet etti. 

Çocukluk yıllarından bahseden Vali Yılmaz, ao yıllara ilişkin anılarını şöyle anlattı: 

"Babam hayattayken kaymakam olduğumu gördü. Çocukken İsmet'i, annem de babam da 'Paşam' diye severdi. Bizler üniversite okumaya başladığımızda yazları ailemizi yalnız bırakmazdık. Yanlarına döner, çiftçilik yapan, hayvancılık yapan babamıza yardım ederdik. Yazları çobanlık yapardık. Analarımızın da babalarımızın da dualarının yüzü suyu hürmetine bu günlere geldik, çok şükür." 

Oğlum İsmet ile en son 10-15 gün önce yüz yüze görüşebildik. Evim havaalanına yakın olduğu için bazen İstanbul'dan giderken, bazen de geldiğinde bana uğrar. Ama işi yoğun olduğunda vakit bulamaz. Geldiğinde en çok çay içer, çay içmeyi çok sever. 

Hem bakan hem de vali annesi olmak çok güzel duygu, kimseye nasip olmaz herhalde. Rabbime şükürler olsun ki, bana böyle evlatlar verdi. Anneler Günü dolayısıyla da herkesin Anneler Günü'nü kutluyorum." 

Turunç Yılmaz, oğlu Adnan Yılmaz'a elleriyle hazırladığı içli köfte, tatlı ve çay ikram etti.