Bu ailenin üyelerinden BL71 de yeni standartlara uygun düşük emisyonlu motor kullanılmaktadır. Bu motorun en önemli özelliklerinden biri yakıt sarfiyatının da düşük olmasıdır. Bu da işletme maliyetlerinizin düşmesi demektir. Serinin önemli kozlarından olan hidrolik sistemi, akış paylaşımı prensibine dayanır. Bu şekilde kontrol valfi aynı anda iki veya daha fazla işlevi yerine getirirken akış paylaşımı da her bir işlev açısından gerek basıncı gerekse de akışı otomatik olarak korur. Aracın çok kademeli yağlı ve hidrolik disk frenleri kendi kendilerini yol ve yük durumuna göre ayarlar ve üçüncü ve dördüncü viteslerde otomatik olarak devreye girer. 4 teker için de aktiftirler. Dört tekerden çekiş modu devredeyken tam entegre fren sistemine dönüşürler. BL 71 lerde tam senkronize dört ileri dört geri Powershuttle vites kutusu bulunmaktadır. Direksiyon mili ve yükleme çubuğu üzerinde elektro hidrolik ileri / geri anahtarı mevcuttur. Volvo patentli kendi kendini dengeleme sistemi, tek silindirli yükleyicilerde bulunmaktadır. Tüm özellikleri ile Volvo Beko Loder BL 71, bir iş makinesinin ötesinde işiniz için bir önemli bir yardımcıdır.

Eyli Volvo Beko Loder, Greyder,Kaya Kamyonları,Ekslavatör İş Makinaları yedek parçaları konusunda Türkiye'nin en iyi firmalarından birisiyiz.

Volvo Beko Loder BL 71 yedek parçaları için lütfen bizden fiyat alınız. Sizlere ikinci el (çıkma), yan sanayi ve orjinal yedek parçaları konusunda yardımcı olabiliriz. Lütfen bize ulaşınız.