Ticaretin hızlanması ya da dönemsel olarak hızlanması ve dönemsel olarak yavaşlaması şirketleri kiralamaya yöneltti. Böylece ihtiyaç olduğunda kiralık uçak kiralayan havayolu firmaları ana sermayelerini korumuş oluyor. Hem yolsu uçağı hem de kargo uçağı kiralama olanağı bulunuyor. Uçak kiralama firmaları hemen her ihtiyaca göre uçak kiralayabiliyor.

Kiralık Uçak Çeşitleri Nelerdir?

Uçak kiralamak isteyen havayolu firmaları 20 ila 100 yolcu taşıyabilen küçük yolcu uçakları, 100 ila 250 yolcu kapasiteli orta büyüklükte yolcu uçakları, 250 ve üzeri yolcu taşıyan büyük yolcu uçakları arasında yolcu taşıyabilir. Havayolu firmaları uçuş süresinden yolcu kapasitesine kadar değişik seçenekler arasında tercih yapabilir. İstenilen marka ve modelde uçakları portföyünde bulunduran uçak kiralama firmaları yolsu uçağının dışında kargo uçağı da kiralıyor.

Firmaların portföyünde 12 ila 45 ton arası yük kapasiteli küçük kargo uçakları, 50 ila 100 ton arası yük taşıyabilen ağır kargo uçakları ve 100 ila 125 ton arası yük kapasiteli büyük kargo uçakları bulunuyor. Kargo taşımacılığı yapan havayolu firmaları iş yoğunluklarına ve uçuş sürelerine göre kiralık uçak seçenekleri arasında tercih yapma şansına sahip.

Ayrıca iş jeti olarak kiralık uçağa ihtiyacı olan firmalara da hizmet sunan uçak kiralama şirketleri hafif jet, orta jet ve büyük jet seçenekleri ile yolcu kapasitesi ve uçuş sürelerine göre tercih imkanı sunuyor. Ambulans uçak kiralamak isteyenler için ise dünyanın her yerindeki ambulans uçaklarla bağlantı bulunuyor. Sizde ihtiyacınıza uygun kiralık uçaklarını http://ozelucakbul.com/yolcu-ucagi-kiralama.html adresinden bulabilirsiniz.