Günümüzde çocuk sahibi olmak konusunda yaşanan birçok sorun olabilmektedir. Bunlar hepsi konusunda çözümler ve tedaviler bulunmasa da bazı sorunlar için tedavi yöntemleri bulunmaktadır. Bu konuda tüp bebek tedavileri çocuk sahibi olma konusunda oldukça önemli ve sonuç alınan yöntemler arasında yer almaktadır. Bu konuda kıbrıs tüp bebek merkezimiz tarafından en uygun tüp bebek fiyatları ile başarılı bir şekilde hizmet sunmaktadır.

Tüp Bebek Fiyatları 2018: Detaylarıyla Tüp Bebek Tedavisi

Çiftler arasında görülen en büyük sorunlardan bir tanesi bebek sahibi olması konusudur. Toplumda şu sıralar görülen en büyük problemlerden birisi üreme problemidir. Bu problemin ana nedenleri arasında aşırı kilolu olmak, yediğimiz besinlerin kalitesi, sporsuz yaşam, aşırı stres altında olmak ve bazı hastalıklar gibi birçok sebep var. Özellikle tükettiğimiz besinler bu bağlamda çok önemlidir. İnsanları kısırlaştıran tarzda olan yiyecekler tüketilmemelidir. Artık tıpta çağımız gibi sürekli gelişmektedir. Bunun sonucu olarak da bu konuda çeşitli çözümler bulmuşlardır. Bu konuyla ilgili bir sürü klinikler açılmıştır.

Güncel Tüp Bebek Fiyatları

Şaun Açılan klinik merkezlerinde sene sonu olduğu için 2019 tüp bebek fiyatları uygulanırken Kıbrıs Tüp Bebek merkezimizde size 2018 tüp bebek fiyatları üzerinden 2.500 ile 3.500 Euro arasında olmak üzere en ince detayınıza kadar analizlendirme çalışması yapılmaktadır. Bunun sonucunda her hangi bir problem varsa nedeni ve çözümüne dair işlemler yapılır.

Tüp Bebek Uygulamaları - Tüp bebek nedir, nasıl yapılır?

Kıbrıs Tüp Bebek: Çiftler ilk 6 ay- 1 yıl arasında doğal yollardan çocuk sahibi olamıyorlar ise bu yola başvurmaktadırlar. Bu işlem yapılacak kişiler öncelikle kliniğe başvurmaktadırlar. Kıbrıs Tüp Bebek merkezine başvuran çiftler öncelikle detaylı olarak incelenmektedirler. Bu inceleme sonucunda sorunlar algılanır ve bu sorunlara uygun çözümler üretilir. Bunun sonucunda anneden ve babadan üreme hücreleri toplanır. Toplanan bu sperm ve yumurta hücreleri laboratuvar ortamında dölleme işlemine tabii tutulurlar. Tüm bu işlemler sonucunda döllenen yumurta hücresi anne rahimine yerleştirilir.

Kıbrıs Yumurta donasyonu | Kaliteli Hizmet - Yüksek Başarı

Yumurta Donasyonu: Bu yöntem genel olarak anne adaylarında menopoza girme gibi durumlar sonucunda yeterli miktarda ya da işlevsel olmayan yumurta hücreleri bulunması uygulanır. Bu yöntem için bir adet donör bulunur. Bu donörden alınan yumurta hücresine babadan alınan sperm hücresi laboratuvar ortamında döllenir. Bu dölleme işlemi sonucunda oluşan embriyo anne rahmine operasyonla konulur.

Tüp bebek uygulamalarında cinsiyet seçimi

Cinsiyet Seçimi: Bu işlem genel olarak arka arkaya çok sayıda aynı cinsiyette çocuk doğması sonucunda anne ve baba tarafından verilen kararla uygulanır. Bir tedavi yöntemi değil seçim işlemidir. Babadan sperm hücreleri toplanır. Toplanan bu sperm hücreleri öncelikle hangi cinsiyette birey isteniyorsa ona uygun olarak seçilir ve yumurta bu hücrelerle döllenir.

Sperm donasyonu Kıbrıs | Sperm nakli Kıbrıs

Sperm Donasyonu: Baba bireyde yeteri kadar sperm olmaması durumunda uygulanır ve donörlerden alınan spermlerle yapılır.

Ücretsiz Tüp Bebek Danışma ve Daha Detaylı Bilgi İçin www.kibristupbebekmerkezleri.com ziyaret edebilirsiniz