İşverenler tarafından her ay düzenli olarak yapılan SGK ödemeleri elbette belirli bir zamanı bu işlemlere ayırmayı gerektiriyor. Oysa günümüzde zaman iş dünyasındaki en önemli unsur! Bu nedenle tüm işlemlerin kolaylıkla gerçekleştirilmesini sağlayan yöntemleri de keşfetmek gerekiyor. SGK prim ve borç ödemelerini pratik bir şekilde yapmanızı sağlayacak olan yöntemler de var. Bu yöntemleri tercih etmeniz durumunda ciddi bir zaman kaybından kurtulmuş olacaksınız.

Peki, SGK prim ve borç ödemelerini hızlı ve kolay bir şekilde yapmanın yolu nedir? Bunun için rotanızı Kuveyttürk internet sitesine çevirmeniz yeterli oluyor. Çünkü Kuveyttürk üzerinden SGK prim ve borç ödemeleri pratik bir şekilde gerçekleştirilebiliyor ve böylelikle işverenlerin her ay bu işlemler için saatlerce zaman ayırmasına gerek kalmıyor. Hatta dilerseniz banka hesabınız üzerinden otomatik ödeme talimatı bile verebiliyorsunuz. Böylece her ay ödeme yapmak için birkaç dakika bile ayırmanıza gerek kalmıyor.

SGK Prim Ödemeleri İçin Otomatik Ödeme Talimatı Verebilirsiniz

Üstelik “4a SSK cari dönem” ve “4b Bağ-Kur cari dönem” için otomatik ödeme talimatı verme şansınız bulunuyor. Özellikle çok sayıda çalışan için prim ödemesi yapan işverenler otomatik ödeme talimatına çok daha sıcak bakıyor. Aynı zamanda Kuveyttürk internet şubesi üzerinden herhangi bir masraf ödemesi yapmadan da SGK prim ve borç ödemeleri gerçekleştirilebiliyor. Masrafsız bir şekilde ödeme yapmak elbette tüm işverenler için çok daha cazip bir seçeneğe dönüşüyor.

Eğer SGK prim borcu ile ilgili daha detaylı bilgi almak isterseniz Kuveyttürk internet sitesine tıklamanız yeterli olacak. İnternet sitesinde ödemeyi nasıl yapacağınız son derece detaylı bir şekilde aktarılıyor. Zira ödeme yapmak için bankanın internet şubesinden ödemeler ve ardından SGK bölümünü seçmeniz borç tipini seçebileceğiniz sayfaya ulaşmanızı sağlar. Borç tipini seçmenizin ardından ödeme yapabileceğiniz sayfaya pratik bir şekilde ulaşabiliyorsunuz.

Ancak elbette otomatik ödeme talimatı vermek sizin için de daha cazip bir seçenek olabilir. Her ay ödeme yapmak için zaman ayırmak zorunda kalmamak da birlikte ödemenin yapılıp yapılmadığını kontrol etmek zorunda kalmıyorsunuz. Bankanın internet sitesine tıklayarak mutlaka daha detaylı bilgi alın.