Türkiye’de son 5 yıldır açılan tesettür giyim mağazaları sayı olarak rekor kırarken özellikle de genç tesettür giyim markaları sayısında büyük bir artış görünüyor. İnternet kullanıcı sayısının büyük bir hızla artmaya devam ettiği günümüzde buna paralel olarak online tesettür siteleri sayısında da yine artış dikkat çekiyor. Bu sitelerden bazıları tesettür giyim ürünlerine de yer verirken bazıları da tıpkı zenruba.com internet sitesinde de olduğu gibi sadece tesettür giyime yönelik ürünlerin satışını yapıyor.

Bu sayede çok daha fazla seçenek sunan bu siteler tesettürlü bayanların aradıkları giyim ürünlerine çok daha kolay bir şekilde kavuşmalarını sağlıyor. Sadece tesettür giyim ürünlerini satan sitelerde tesettür elbise modellerinden tesettür eşarp modellerine kadar tüm giyim ürünlerine kadar tüm ihtiyaçların tek bir site üzerinden edinilmesini sağlıyor. Bu sitelerden bazıları sadece kredi kartı ile ödeme kabul ederken bazılarında ise kapıda ödeme seçeneği de sunuluyor. İlk kez internetten alışveriş yapmak isteyen ya da kredi kartı bilgilerini internet üzerinden paylaşmak istemeyen kişilere sunulan kapıda ödeme seçeneği sayesinde kişi ürünün teslim aldıktan sonra ödemesini kapıda ürünü getiren kargo görevlisine yapıyor.

Bu sayede tesettür giyim alışverişi sadece birkaç tıklama ile büyük bir kolaylıkla yapılmış oluyor. Bu siteler üzerinden en fazla satılan ürünler arasında ise ilk sırayı tesettür eşarp modelleri alıyor. Ünlü eşarp markaları tarafından üretilen en şık modelleri satışa sunan bu siteler üzerinden fiyat avantajı sunulmasının yanı sıra aynı zamanda yeni sezon eşarp modelleri için takip şansı da arttırılıyor. Eşarp modelleri konusunda en iddialı tasarımlara imza atan Aker eşarp modelleri ile yeni sezonda da dikkat çekmeye devam ederken ipek eşarp modelleri kadar bu yaz ilk defa günlük eşarp modelleri için de oldukça iddialı tasarımlara imza atıyor.

Yeni üretilen ve tesettürlü bayanların en zorlandıkları konuların başında yer alan eşarp bağlama sorununu çözen çıtçıtlı eşarp modellerinde ise satışlar henüz istenilen seviyeye çekilememiş durumda. İğnesiz eşarp olarak lanse edilen çıtçıtlı şal olan bu ürünlerde birkaç basit çıtçıtı birbirine takarak eşarbınızı çok şık bir şekilde bağlamış oluyorsunuz. Zaten yeni sezon şal eşarp modelleri arasında da bazı markalar çıtçıtı kullanarak müşterilerine seçenek sansı sunuyor. İnternetten şal almak isteyen kişilerin dikkat etmeleri gereken tek konu ise güvenilir internet siteleri üzerinden sipariş vermek. Online tesettür giyim siteleri üzerinden bunlara ek olarak yeni sezon eşarp modelleri için takipte bulunabilir, en yeni eşarpları en uygun fiyatlarla satın alma fırsatı yakalayabilirsiniz. Eşarp modellerinden satın alırken birden fazla renge sahip olanları seçmeniz durumunda daha farklı kombinler için kullanma şansınız da artacaktır.