Maliye denetiminin sağlıklı ve yasal olarak yapılması içinde o firmanın maliye kaydının olması şarttır. Kurulacak olan firma işlemlerinin resmi olarak yürütebilmesi için evraklarının da yasal bir şekilde basılmış olması şarttır. Evrak denildiğinde ilk akla gelen fatura ve buna benzer resmi işlemler için kullanılan evraklar gelir dolayısıyla bu evraklarında resmi bir denetime tabi olan firma matbaa tarafından basılmış olması şartı aranır. Her şehrin ve bölgenin kendi içerisinde maliye bakanlığı ile anlaşmalı olan matbaası bulunur. Kısaca şöyle belirtecek olursak Diyarbakır için kullanacağınız bir evrakı Üsküdar matbaa firması tarafından bastıramazsınız. Bu yasal olarak mümkün değildir.

Matbaacılık sektörünün herkesin kafasına göre evrakını bastırabilecekleri bir yer olmadığını söylemek doğru olacaktır. Evet, belki resmi kayıtların dışındaki işlemlerde sıradan bir matbaa firmasıyla çalışabilirsiniz örneğin; bir kart vizit çalışması ya da düğün davetiyesi hazırlanırken anlaşmalı bir matbaa aranmaz ancak resmi bir evrak hazırlıyorsanız o zaman kesinlikle devlet denetiminde olan Maliye anlaşmalı matbaa tarafından hazırlanması gerekir.

Anlaşmalı matbaalar Maliye Bakanlığı tarafından onaylanmış firmalardır bu yüzden izin belgeleri bulunur. Bu firmalar seçilirken yazı puntosundan tutunda kağıdın kalitesine varıncaya kadar her şey bir standart ölçü tarafından belirlenmiştir.

Yeni bir firma açıyorsanız…

Yeni bir firma kuracaksanız o zaman mutlaka sizinde irsaliye, Fatura basımı ve bunun gibi bir takım belgelerin hazırlanması istenecektir. Sizin de yukarıda belirtmiş olduğumuz bu ölçüler doğrultusunda anlaşmalı bir matbaa ile çalışmanız zorunlu olacaktır. Bu konuda İkiel matbaa firması size en hızlı ve garantili çözümü sunacaktır. Maliye anlaşması bulunmasından dolayı özellikle resmi evraklarınız için sizlere her konuda yardımcı olacaktır. Firma bu konuda profesyonel hizmet vermektedir yani bugün piyasada bulunan ya da internet üzerinden gördüğünüz matbaa firmalarıyla kesinlikle uzaktan yakından bir alakası yoktur. Tamamen kayıtlı ve devlet denetimine tabi olmuş tüm istenen şartları yerine getirmiş ve kurulmuş olduğu günden bu yana bir çok resmi evrakın basımında bulunmuş tecrübeli bir firmadır.

Firmaya https://ikielreklam.com site adresinden 7/24 ulaşabilmeniz mümkün ayrıca isterseniz firmanın +90 216 310 21 09 numaralı telefonundan ulaşarak hizmet talebinde bulunabilirsiniz.

Firmanın hizmet vermiş olduğu basım işleri ise şu şekilde sıralanmıştır.

  • Maliye Anlaşmalı İşler
  • Broşür
  • Kartvizit
  • Kaşe
  • Sticker
  • Antetli Kağıt
  • Zarf Baskısı
  • Magnet
  • Düğün Nişan Davetiyesi