Diğer bir deyişle, topçu kafalar arasında oynanan ve rakip kaleye daha fazla gol atarak maçı kazanmak üzerine dayalı futbol oyunudur. Çocukları bilgisayar başına kilitleyen bu çekişmeli oyunu ister bilgisayara karşı, isterseniz bir arkadaşınızla oynamanız mümkündür. İnternette bir çok site Kafa Futbolu oyunlarını barındırmaktadır. Fakat Kafa Topu Oyunu sitesi, tüm topçu kafalar oyunlarını bir araya getirerek, ücretsiz ve üyeliksiz bir şekilde zahmetsizce son kullanıcıya ulaştırmaktadır.

İnternet ortamında kafa topu oyunlarının pek çok çeşidine rastlamak mümkündür. Kafa topu çeşitleri arasında en çok rağbet göreni lig maçları olmaktadır. Dünyanın meşhur ligleri bunların başında gelmektedir. Örneğin, İspanya Ligi La Liga bunların başında gelmektedir. Zira Ronaldo ile Real Madrid, Messi ile Barcelona da top koşturabilir ve La Liga şampiyonu olabilirsiniz. Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan Kafa Topu La Liga lig maçlarında özellikle bu iki futbolcudan birisini tercih ederek yolunuza devam edebilirsiniz. Tercih sizin. Kafa topu çeşitlerinden söz açılmışken daha bir çok ligi de bu oyunlar içerisinde bulmak mümkün. Türkiye Ligi Süper Lig, İtalya Ligi SeriA, Almanya ligi Bundesliga ilk akla gelen liglerdir. Kafa topu oyunları arasında turnuva maçları da önemli bir yer tutmaktadır. Kafa topu Avrupa Kupası, Kafa topu Dünya Kupası ilk akla gelen turnuvalardır. Hatta Euro 2016 için dahi Kafa Topu Euro 2016 oyunu yapılmıştır. Birbirinden değişik tüm kafa topu oyunlarını http://www.kafatopuoyunu.com sitesinde oynayabileceğinizi bir kez daha belirtelim. 

Kafa Topu sitesinde dikkatimizi çeken bir başka kategori ise Kepçe Oyunları bölümü oldu. İnşaat malzemelerinin yükleyerek istenilen alana boşaltmak veya malzemelerin yerlerini değiştirmek gibi işlere yarayan kepçe veya dozerler baz alınarak oluşturulmuş kepçe oyunlarını burada oynamanız mümkün. Kepçe Oyunları kategorisinde birçok kepçe veya dozer oyununa ulaşabileceğinizi belirterek yazımıza son vermek istiyoruz. Hepinize Kafa Topu ve Kepçe Oyunlarında iyi eğlenceler dileriz.