İkinci yarıda attığı gollerle 10 kişiyle geri dönüş yapan Gençlerbirliği 19. Hafta müsabakasında Atiker Konyaspor’u 2 – 1 mağlup etti. Ümit Özat yönetimindeki Gençlerbirliği Süper ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptı. Geçen hafta da deplasmanda kazanmış olan başkent temsilcisi bu hafta da evinde son derece zorlu bir maçı galibiyet ile sonlandırdı. Özellikle başkent temsilcisinde yeni transfer Sessegnon oyunuyla göz doldurdu. Sessegnon maç içinde takımının attığı gollerden birisini atarken diğer golün de asistini yaptı. Böylece Stephane Sessegnon Türkiye Süper liginde Gençlerbirliği forması ile çıktığı ilk maçta istatistiklerine 1 gol ve 1 asist yazdırmasını bildi.

10 Kişi Kalmalarına Karşın Geri Dönmeyi Bildiler

Gençlerbirliği ile Atiker Konyaspor arasındaki mücadele aslında iki takımının da dengeli oyunuyla başladı. Gençlerbirliği maç başında birkaç ciddi atakla tehlikeli olsa da Atiker Konyaspor da kontra ataklarla etkili olma düşüncesindeydi.

Nitekim bu kontra ataklardan bir tanesiyle hızlı gelen Konyaspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Nejc Skubic topu ağlara göndererek Atiker Konyaspor’u deplasmanda 1 – 0 öne geçirdi.

52. dakikada Gençlerbirliği adına Peter Skuletic direkt kırmızı kart gördü. O sırada maç 1 – 1 devam ediyordu. Ancak Gençlerbirliği 10 kişi kalmasına aldanmadan geri dönüşü yapmasını iyi bildi.

Yeni Transfer Sessegnon Göz Doldurdu

Fransa’nın Montpellier takımından devre arasında gelen Stephane Sessegnon çıktığı ilk Gençlerbirliği forması altındaki maçında oynadığı futbolla göz doldurdu. 33 yaşındaki hücuma dönük orta saha oyuncusu maç boyunca takımı ciddi pozisyonlar içerisine sokmasını bildi. Nitekim maç boyunca etkili oyununu da 1 gol ve 1 asistlik performansıyla süsledi. Gençlerbirliği bu sayede maçı da 1 – 0 yenik duruma düşmesine karşın 2 – 1 çevirmesini iyi bildi.

Gençlerbirliği adına galibiyeti getiren golü Alper Uludağ kaydetti. Bu galibiyet sonrasında Gençlerbirliği puanını 20’ye çıkartırken Atiker Konyaspor ise 16 puanda kaldı. Futbol dünyasındaki en güncel haberleri ve maçlara açılan en yüksek oranları canlı bahis siteleri üzerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.

Kaynak: https://betcazino.com/