Faiz oranlarının yüksek olmasından mütevellit birçok kişi, taksitli ve faizsiz ev nasıl alınır sorusuna cevap aramaktadır. Bu konuda, birçok firmanın faizsiz ev satma prensibiyle hizmet verdiği bilinmektedir. Firmalar, müşteriye vade süresini belirleme seçeneği sunarak onların ev sahibi olmasının önünü açmaktadır. Bu anlayışla hizmet veren firmaların başında Tasarrufla Ev firması gelmektedir. Bu firmanın sisteminin içerisinde yer alan herhangi bir seçenekten faydalanarak ev satın almak için talepte bulunmak mümkündür. Firmanın Türkiye'deki ofislerine başvurarak yalnızca form doldurup fırsatlardan faydalanmak mümkün olmaktadır. Faizsiz konut projesi kapsamında düşünülübilecek bu sistemde 20 ile 480 kişi arasında değişen gruplardan birine dahil olunarak ev satın alınabilir.

Tasarrufla Ev Nedir?

Tasarrufla Ev; Birevim şirketine ait bir markadır. Bu markanın içerisinde yer alan sistemlerin tamamı Birevim tarafından sunulmaktadır. Gayrimenkul sektöründe önemli işler yapan bu firmanın müşterilerine sunduğu olanakların sayısı bir hayli fazladır. Türkiye genelinde birçok kişinin en uygun maliyetlerle ev satın alması söz konusudur. Buna ek olarak, satın alma sürecinde bireyler, taksit ve bütçe planlaması yapma hakkına sahiptir. Ayrıca, istenildiği takdirde ödemelerde yeniden yapılandırma yapılabilmektedir. Birevim'in sunduğu konut projesi kapsamında değerlendirilebilecek Tasarrufla Ev; oldukça güvenli olmakla beraber bugüne kadar birçok kişiyi ev sahibi yapmıştır.

Faizsiz Ev Alma Sisteminin Avantajları

Faizsiz ev nasıl alınır diye düşünenlerin ilk başvuracakları yer bu konuda hizmet veren Eminevim veya Birevim firmaları olabilir. Bu firmaların sunduğu faizsiz konut projesi; sıfır veya düşük peşinat miktarlarıyla giriş yapmaya müsaittir. Bu sistem sayesinde krediye uygun olmayan konut veya arsa gibi gayrimenkulleri satın almak mümkün olur. Kişinin sahip olduğu araba ve arsa gibi yatırımların peşinat olarak gösterilmesi imkan dahilindedir. Kredi veya kredi kartı borcundan dolayı yakın zamanda yasal takibe takılanların dahi bu sisteme kabul edilmesi mümkündür. Bunun dışında, sisteme katıldıktan sonra herhangi bir ek masrafla karşılaşmak söz konusu bile olamaz. Bu sisteme sahip firmaların çalışma mantığı aynıdır. Konut projesi kapsamında grupta toplanan parayla her ay, bir kişiye ev alınmaktadır.