Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber etrafımızdaki düğünlerde de artış söz konusu. Birbirini seven ve ömür boyu aynı hayatı yaşamak isteyen çiftler, yaz aylarında mutluluğa ilk adımı atıyor. Ancak düğün hazırlıkları ise oldukça stresli olabiliyor, özellikle her şeyin mükemmel olmasına yönelik talepler ise durumu çok daha zor kılabiliyor.

Düğünlerdeki en önemli nokta olarak gelinlik, dekor gibi genel şeyler gösteriliyor olsa da ufak ayrıntılara da dikkat etmek düğünleri çok daha özel ve unutulmaz kılabilir. Bilhassa davetlilerin yıllar sonra bile düğün hakkında konuşmasını istiyorsanız bu detaylar çok daha ön planda olabilir.

Düğünlerdeki ufak detayların başında ise masaları süsleyen, birbirinden güzel çiçekler ile oluşturulmuş olan çiçek sepeti oluyor. Düğün masalarındaki çiçek sepetlerini hazırlarken ise dikkat etmeniz gereken bazı hususlar söz konusu. Bu adımlara uyduğunuz zaman ise çiçek sepetini çok daha az stresle oluşturabilirsiniz.

1- Konsepte Uyun

Düğün masalarını süslemek için kullanılan çiçeklerde yapılan en büyük hata düğün konseptini dikkate almadan seçim yapılması oluyor. Onlarca farklı çiçek arasında çiftler, yanlış tercihler yaparak uyumsuz seçimler yapabiliyor. Bunun önüne geçmek için ise düğün konseptinizi dikkate alabilirsiniz. Örneğin, kır düğünü yapıyorsanız bahar çiçeklerinden oluşan bir sepet çok daha sempatik durabilir ya da salon düğünü yapıyorsanız mekanın renklerine uygun çiçekler seçebilirsiniz.

2- Yenilikleri Denemekten Çekinmeyin

Masalarda kullanılan klasik çiçekler yerine daha farklı ve özgün seçimler yapmak sizi bir adım öne çıkarabilir. Elbette bunu yaparken yine ilk maddeyi dikkate almanızda fayda var. Bununla birlikte özgün çiçekler kullanmakta düğününüze bambaşka bir atmosfer katacaktır.

3- Çiçeklerin Tazeliğinden Emin Olun

Dikkat etmeniz gereken en önemli noktalardan biri de kullandığınız çiçeklerin taze olması. Masa üzerinde çirkin bir görüntü oluşmaması ve fotoğrafların daha güzel görünmesi adına çiçeklerin tazeliğini kontrol etmenizde fayda var.

Çiçek sepetlerinden kullanabileceğiniz çiçekleri ile tazeçiçek tek tıkla size ulaştırıyor. Onlarca farklı çiçek arasında dilediğiniz seçebilir ve kaliteli hizmetin ayrıcalığına varabilirsiniz.