Birevim ile ev sahibi olmak isteyen kişilerin sayısı gün geçtikçe gittikçe artmaktadır. Ev hayali olan birçok kişi yüksek faiz oranlarından dolayı ev alıp taksitlerini ödeyememekten çekindikleri için banka kredilerini tercih etmemişlerdir. Birevim ile bu düşünce de olan birçok insan istedikleri vade seçenekleri ile faizsiz, peşinatsız ev alma fırsatını yakalamış oldular.

Birevim’e ev almak isteyenler için farklı yöntemler vardır. Bu yöntemlerden birisi, sıra tespitli tasarruf yöntemi ile ev sahibi olmak; bu yöntemle öncelikle ne kadarlık bir av almak istediğinize karar verin. Peşinat ve ara ödeme zorunluluğunuz olmayacak bir yöntem. Fakat isterseniz peşinat verebilirsiniz, isterseniz ara ödeme yapabilirsiniz. Peşinat vermek ve ara ödeme yapmanın size faydası borcunuzu daha erken bitirmenize ve evinizi daha erken almanıza sebep olacaktır. Birevim ile kurduğunuz ev hayalini gerçeğe çevirebilmiş olacaksınız.

Peşinatlı ya da peşinatsız ev almaya karar verdikten sonra ödeme planınızı da kendiniz belirleyebileceksiniz. İstediğiniz vade sayısında istediğiniz tutarda ödeme planını oluşturabileceksiniz. Bundan sonra ki aşama evinizi teslim alma aşaması. Evinizi teslim aşamasında noter huzurunda sıra tespit yöntemi kullanılarak kura ile sahip olacağınız ev belirleniyor. Size verilen tarihe göre istediğiniz yerden evinizi seçebilirsiniz.

Sıra tespitli tasarruf yöntemi ile nasıl başvuru yapacağınızı merak ediyorsanız www.birevim.com adresini tıklayarak başvurunuzu yapabilirsiniz. 444 23 53 no’lu telefonu arayarak karşınıza çıkan müşteri hizmetleri yardımıyla ön bilgileri alıp ev hayalinizi gerçekleştirmek için ilk adımı atmış olacaksınız. Yüz yüze görüşmek isterseniz size en yakın şubeye giderek gerekli bilgileri alabilirsiniz. Bunların haricinde bir yöntem daha bulunmaktadır. Telefon edip adres ve telefon bilgilerinizi bırakırsanız birevim ekibi sizi ziyaret ederek gerekli bilgileri verecektir.

Diğer bir yöntem ise, serbest planlı tasarruf yöntemi; bu yöntem ile evinizi teslim alacağınız tarihi kendiniz serbest olarak planlayacağınız ödemelere göre belirleyebilirsiniz. Serbest planlı tasarruf yönteminde bütçenize göre her şey sizin elinizde olmaktadır.

Birevim’de son yöntem; konut değer endeksli tasarruf yöntemi, bu yöntemde teslim tarihi geldiğinde evinizin değeri korunmuş olmaktadır.