İngilizce bir tabir olan Baby Shower, bebek bekleyen anneye arkadaşları ve yakınları tarafından hediyelerin sunulduğu bir parti anlamına geliyor. Baby Shower organizasyonuna katılanlara da hatıra amaçlı hediyeler sunuluyor.

Parti malzemeleri denince ilk akla gelen firmalarında başında yer alan Miray Süs; baby shower malzemeleri ve tüm parti malzemelerini, internetten güvenli ve kolayca satın alabileceğiniz e-ticaret sitesi Miraysus.com adresinde hizmet veriyor.

Süsleme malzemeleri kategorisinde yüzlerce seçenek sunan Miray Süs web sitesi güvenli bir e-ticaret altyapısı ile çalışıyor. 150 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo seçeneği sunan Miray Süs web sitesinde babs shower malzemelerinin yanı sıra; Nikah şekeri malzemeleri, parti malzemeleri, parti süsleri, doğum günü süsleri süsleme malzemeleri, baby shower malzemeleri, sünnet hediyelikleri, mevlüt malzemeleri kına malzemeleri perakende ve toptan olarak satın alınabiliyor.

Miray Süs web sitesinde yer alan ürün kategorileri şu şekilde; Baby Shower parti malzemeleri, doğum günü parti malzemeleri, kına geceleri süsleri, lisanslı parti malzemeleri, nikah şekerleri, mevlüt şekeri, sünnet organizasyonları için süsler.

Siz de bir baby shower partisi düzenlemeye hazırlanıyorsanız, yüzlerce seçenek arasından partiniz için beğendiğiniz süsleri seçip siparişinizi verebilir, ürünlerinizin kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.