ŞAŞIRT BENİ SEYİRCİYİ KAHKAHAYA BOĞDU

İSTANBUL - Yönetmen Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği  “Şaşırt Beni” oyunu, sanat ve magazin dünyasının ünlü isimlerinin katılımıyla muhteşem bir gala akşamı gerçekleştirdi. KerkiSolfej ve MMT ortaklığında, Türker İnanoğlu TİM Maslak Show Center’da önceki akşam sergilenen oyun, seyircisini kahkahaya boğdu.

Selçuk Aydemir’in ve oyunun oyuncularından Pelin Karahan’ın ilk tiyatro deneyimi olan Şaşırt Beni, seyircisinden büyük beğeni topladı. Ferhan Şensoy’un vefatının ardından tiyatro yazma fikrinin doğduğunu belirten Selçuk Aydemir, sahne tozunu bir defa yuttuğunu ve devamının geleceğini söyledi. Aydemir, izleyicinin Şaşırt Beni'de insanların aslında özlemini çektikleri şeyi yani komediyi bolca göreceklerini belirtti. 

Şaşırt Beni’de Muhteşem Kadro

Kadrosunda Pelin Karahan, Çağdaş Onur Öztürk, Murat Akkoyunlu, Tuna Kırlı, Yasemin Baştan, Barış Yıldız, Korhan Herduran, Adem Türker gibi sevilen oyuncuların yer aldığı 2 perdelik komedi oyunu olan Şaşırt Beni, sürprizleriyle seyircisini oldukça şaşırttı.

Galaya Ünlü Akını

Gala akşamı oyuncuları yalnız bırakmayan sanatsever ünlüler oyuna akın etti. Erdal-Zeynep Özyağcılar, Ahmet Kural-Çağla Gizem Çelik, Murat Cemcir, Bedri Güntay, Burçin Öztürk, Alper Kul, Ecem Erkek, Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Ali İhsan Varol, Alper Saldıran, Berrin Arısoy, Selen Öztürk, Burak Satıbol, Enginay Gültekin, Mehmet Şeker, Tayanç Ayaydın-Sally Ghalayini gibi ünlü isimler Şaşırt Beni’yi izlemeye gelenler arasındaydı.

 Oyuna Seyirciden Büyük İlgi

Türker İnanoğlu TİM Maslak Show Center’da seyircisiyle buluşacak olan Şaşırt Beni’nin biletleri yoğun ilgi üzerine tükendi. Oyunun 29 Nisan Cuma ve 30 Nisan Cumartesi biletleri mobilet.com'da satışa sunuldu.

EVLİYA ÇELEBİ ASIRLAR SONRA İSTANBUL SAHNELERİNDE

İSTANBUL - Evliya Çelebi ölümünden 500 sene sonra ilk kez bir tiyatro sahnesinde oyuncu Taylan Güner’in tek kişilik oyunu ile  izleyiciyle buluştu. 

Osmanlı döneminde yaşayan ve dünyanın gelmiş geçmiş en önemli kaşiflerinden olan Evliya Çelebi O.F.O (Orijinal Fikirler Ofisi) nun hazırladığı yakışıklı oyuncu Taylan Güner’in tek kişilik performansıyla ‘Evliya Çelebi İstanbul Hatıraları’ isimli tek kişilik gösterisiyle izleyici ile buluştu. İlk olarak Ümraniye Şehir Tiyatrolarında sahne alan ve seyirciden tam not alan oyun Çelebi’nin zaman yolculuğu yaparak tiyatro sahnesine gelmesiyle başlıyor. 

Seyahatnamede geçem İstanbul’u Evliya Çelebi’nin kıvrak zekası ve nev-i şahsına münhasır zekasıyla bizlere aktardığı kıssadan hisseleri tiyatro sahnesinde canlandıran oyuncu Taylan Güner aynı zamanda gösterinin yönetmenliğini de üstleniyor.

Yazar Coşkun Ali’nin kaleme aldığı ‘ Evliya Çelebi İstanbul Hatıraları’ Seyahatnamenin 1 ve 2 de yer alan hatıraları günümüz diliyle ama geleneksel tiyatro dilinden uzaklaşmayarak anlatıyor. 

Rıza Kocaoğlu İmaj Tazeledi

İSTANBUL - Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, imaj değiştirdi. Sosyal medya hesabından yeni imajını paylaşan 43 yaşınki Kocaoğlu'nun, uzun saçlı ve sakallı halini görenler tanıyamadı. 1.2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla Rıza Kocaoğlu, bambaşka bir görünüme kavuştu.

Uzun süredir kısa saçlı haliyle ekranlarda boy gösteren Rıza Kocaoğlu, hayranlarının her zaman görmeye alışık olduğu halinden oldukça farklı bir görünüme kavuştu. Tuba Büyüküstün ve Murat Boz'la başrollerinde yer aldığı 'Another Self' dizisiyle yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Rıza Kocaoğlu, uzun saçlı ve sakallı halini takipçileriyle paylaştı.

Instagram hesabından son halini yayınlayan Rıza Kocaoğlu fotoğraf karesine 'Selam aleyküm hayırlı işler?' notunu düştü.

'Seversin" Dizisi Yakında Seyircisiyle Buluşacak

İSTANBUL - Yapımcılığını Kanal D İç Yapımların üstlendiği, yaz sezonunda izleyici ile buluşacak olan Kanal D dizisi 'Seversin’in oyuncuları okuma provasında bir araya geldi. Dizi, genç kızların romantik prensi, oyuncu Tolga Tuna ile güzeller güzeli Asya’nın aşk hikayesini ekrana getirecek.

Senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan’ın kaleme aldığı, Serdar Gözelekli’nin yönetmenliğindeki Seversin’in hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

OYUNCU KADROSU

Genç kuşağın yetenekli oyuncularından İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün başrolünü paylaştığı Seversin’in zengin oyuncu kadrosunda; Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ozan Dağgez, Ergül Miray Şahin, İlkin Tüfekçi, Ceren Topçu, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Elif Çapkın, Nihayet Şahin, Halil İbrahim Kurum, Yağmur Gurur ve Ceren Taşçı yer alıyor.

SERAY SEVER ANNE OLDU

İSTANBUL - 2018 yılında Eray Sünbül ile dünyaevine giren Seray Sever, ikizi bebek beklediğini sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurmuştu.

Son olarak TV8'de ekrana getirilen, büyük ilgiyle takip edilen Doya Doya Moda programında Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez ile birlikte jüri koltuğunda oturan Seray sever cephesinden müjdeli haber geldi.

İkizlerini Kucağına Aldı 

Ünlü sunucu ve oyuncu Seray Sever, Altunizade'de bulunan özel bir hastanede ikizlerini dünyaya getirdi. Doğumu gerçekleştiren doktor, Seray Sever ve ikizleri Sofia ve Alya'nın sağlık durumlarının iyi olduğunu bildirdi.

‘NUH’UN GEMİSİ CUDİ’DE 2’ ASIL YERİNDE ÇEKİLDİ!

İSTANBUL - Nuh'un Gemisi Cudi filminin devam filmi olan, yapımcılığını Üsküdar Yapım/ Bülent Durgun'un üstlendiği; başrollerini Metin Yıldız, Bülent Durgun, Emre Özmen ve Esma Soysal paylaştığı ‘Nuh’un Gemisi Cudi’de Nisan’da sinemaseverlerle buluştu. Hazırlık aşaması yaklaşık bir sene süren Nuh’un Gemisi Cudi’de 2 filmi, dünya üzerinde ilk kez Hz. Nuh’un Gemisi’nin oturduğu yer olarak kabul edilen Cudi Dağı’ndaki ‘Sefine’ bölgesinde çekimleri gerçekleştirilen film olma özelliğini taşıyor.

Yönetmen koltuğunda Gürsel Ateş’in oturduğu yapımda Nuh’un Gemisi’ni araştırmaya gelen Amerikalı ekibin eğlenceli ve dramatik hikayesine, bu kez de belediye başkanlığı seçimleri dahil oluyor. Selo (Metin Yıldız) ve Maho (Ercüment Aydın) seçimlere hazırlanırken, Aras’ın (Bülent Durgun) evlenmekten kaçma mücadelesiyle Doğu (Emre Özmen) ve Yaren’in (Esma Soysal) engellerle dolu aşkının kesiştiği film seyirciye kahkaha, macera ve hüzün dolu bir hikaye sunuyor.

“ÇEKİMLERDE HEPİMİZ ÇOK AĞLADIK”

Yapımcı Bülent Durgun, çok heyecanlı olduğunu vurgulayarak  “Yurtdışında Nuh’un Gemisi filmi daha önce yapıldı. Hem de dünya çapında ses getirdi ama biz ilk kez cesaret ederek asıl yerinde filmimizi çekmeye karar verdik ve şükür ki alnımızın akıyla süreci tamamladık.  İlk filmimiz seyircimizden büyük takdir toplamıştı.Filmimizde de seyircimizi hem duygusal, hem de eğlenceli anlar bekliyor. Özellikle bir sahnede herkes çok duygulanacak. Biz ekip olarak çekimlerde manevi anlamda dolu dolu anlar yaşadık, hatta neredeyse hepimiz ağladık. Artık takdir sinemaseverlerin, herkesi izlemeye bekliyoruz. ” ifadelerini kullandı.

Hamiyet, travmalarını Beyin Dedektifi'ne anlattı 

"Babam intihar ettiğinde sahnedeydim" 

İSTANBUL - Şarkıcı Hamiyet, yapımcılığını Özlem Çelik ve Çağrı Çelik'in üstlendiği Projepark Yapım tarafından hayata geçirilen, teorisyen ve yazar Barış Muslu'nun sunduğu TV 100'de yayınlanan Beyin Dedektifi programına konuk oldu. Hamiyet, hayatındaki kırılma noktalarını ve travmalarını Barış Muslu'ya anlattı. Babasının intiharını anlatan Hamiyet, çok zor anlar yaşadı. Hamiyet,  hayatının en büyük travması olan bu olayı şu sözlerle anlattı: "Babamın intiharı bende travma yarattı. Annem de babam da mutsuzdu. Birbirlerine ve bize şiddet uyguluyorlardı. Babam intihar ederek vefat etti. Bu çok büyük bir travmaydı. Annem camın önünde örgü örerken babam "Bu gece sana bu acıyı yaşatacağım" diyor. Babam kardeşimi arayıp 'Kendimi de vuracağım, anneni de vuracağım. Hakkınızı helal edin' diyor. Ölmeden önce anneme de sıkmış ama tutturamamış, alkollü olduğu için. Babam intihar ettiği sırada sahnedeydim. Sahneden babana bir şey olmuş diyerek indirdiler. O sırada Oy Asiye'yi söylüyordum. Bir daha asla söylemedim. Annem ve babam bana ne yaşattıysa tersini yaptım evladıma. Süper bir anne oldum."