BIRMINGHAM

Galatasaray'ın milli futbolcusu Selçuk İnan, "İki sene şampiyon olduk. Bunu 3'e çıkararak, 4. yıldızı takmak hedefimiz" dedi.

İngiltere Futbol Federasyonu'na ait St. George's Park Ulusal Futbol Merkezi'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'ın oyuncuları Selçuk İnan ile Johan Elmander antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Selçuk, "Aslında her sezon başında aynı şeyi söylüyoruz. Her sene daha zor geçecek diye düşünüyoruz. Bence bu sene daha da zor geçecek. İki sene şampiyon olduk. Bunu 3'e çıkararak, 4. yıldızı takmak hedefimiz. Çok zor olacağını biliyoruz. Ama en iyi şekilde çalışıp bu sene yine ipi göğüslemek istiyoruz" diye konuştu.

''Pişman değilim çok mutluyum''

Galatasaraylı futbolcu Johan Elmander de , sarı-kırmızılı takıma geldiği için pişmanlık duymadığını, aksine çok mutlu olduğunu söyledi.

Deneyimli futbolcu, forvetler arasındaki rekabetle ilgili bir soru üzerine şunları kaydetti:

Galatasaray'daki ilk senesinde iyi bir performans gösterdiğini ve şampiyonluğa üst düzeyde bir katkı yaptığını belirten İsveçli futbolcu, "İki sene önce aldığım karardan kesinlikle pişmanlık duymuyorum. Çok da mutluyum, çünkü Galatasaray büyük bir camia. İkinci sene, sakatlığımdan dolayı çok iyi bir sezon geçmedi. Galatasaray'a geldiğimden dolayı kesinlikle pişmanlığım yok, burada olmaktan çok mutluyum" ifadelerini kullandı.