İSTANBUL

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Avrupa kupalarına katılım hakkını elde edebilmeleri için önlerinde iki şansın bulunduğunu belirterek, "Bunlardan biri de ligi gerekli pozisyonda tamamlamak. O yüzden üç maçımızı da kazanıp, diğer takımların hata yapmasını bekleyeceğiz." dedi.

Hollandalı teknik adam, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasındaki derbi maçta Beşiktaş'la karşılaşacaklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Herkes bu maçı bekliyor ama şampiyonluk, bir maçta ne yaptığınız ile değil, tüm bir sezon yaptıklarınızla alakalıdır. Biz kendimize odaklanmalıyız. Avrupa vizesini alabilmek için elimizde iki şans var. Bunlardan biri de ligi gerekli pozisyonda tamamlamak. Bunun için şansımız devam ediyor. O yüzden üç maçımızı da kazanıp, diğer takımların hata yapmasını bekleyeceğiz."

Savunmada daha fazla birlikte hareket ettiklerini anlatan Riekerink, "Oyuncularımın saha içindeki tutkusundan ve sahip olduğumuz takım ruhundan memnunum." ifadesini kullandı.