İSTANBUL

2-1 kazandıkları Beşiktaş derbisinin ardından düzenlenen basın toplantısında, bacanağının vefatı nedeniyle stattan erken ayrılmak zorunda kalan teknik direktör Fatih Terim'in yerine yardımcı antrenör Hasan Şaş yer aldı.

Şaş, maçta kırmızı kart gören Felipe Melo'nun, rakip oyuncuya kesinlikle tükürmediğini söylediğini aktardı.

Hasan Şaş, ''Melo ile görüştük. Kesinlikle tükürmediğini, böyle bir harekette bulunmadığını söyledi'' derken, ''Bizim için futbolcumuzun dediği geçerlidir. Televizyon görüntülerine de henüz bakamadık. Net gördükten sonra değerlendirebileceğiz. Kesin bir şey söylememiz mümkün değil'' ifadelerini kullandı.

Yeni transfer Wesley Sneijder'in ilk maçındaki oyununun sorulması üzerine Hasan Şaş, şunları söyledi:
''Sneijder'in performansını değerlendirmek için, maçın 11'e 11 oynanması gerekirdi. Antrenman eksiği olduğunu düşünüyorum.''

Drogba konusu


Hasan Şaş, ismi Galatasaray'la anılan Fildişi Sahilli yıldız oyuncu Didier Drogba hakkında yöneltilen sorular üzerine, ''Yöneticilerimiz gerekli açıklamaları yapacaklardır. Bizim bilgi vermemiz söz konusu değil. 2-3 gün içinde kesin bir bilgi alırsınız'' yanıtını verdi.

 Henüz bir anlaşma yok
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst ise maçtan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın Fildişi Sahilli oyuncu DidierDrogba ile anlaştığı yönündeki iddialarla ilgili soru üzerine, ''Bir anlaşma olduğu vakit, resmi kanalımızdan açıklamasını yaparız. Açıklamadığımıza göre henüz bir anlaşma yok'' diye konuştu.