Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 4. hafta maçında Galatasaray ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Trabzonspor, İstanbul'dan 1 puanla ayrıldı. 


     Trabzon'da 28 Nisan'da sarı-kırmızılı takımla yaptığı karşılaşmayı 4-2 yitiren bordo-mavililer, İstanbul'daki karşılaşmada rakibinden 1 puan alarak, Şampiyonluk Grubu'nda puanını 32'ye çıkardı.
      Süper Final'de ilk maçında Fenerbahçe'ye 2-0 yenilen bordo-mavililer, ikinci maçta Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti. Üçüncü maçında Galatasaray'a kendi sahasında 4-2 yenilen Trabzonspor, dördüncü maçında rakibiyle İstanbul'da 0-0 berabere kalarak, Süper Final'de şu ana kadar toplam 4 puan alabildi.

-Burak Yılmaz'ın Süper Final'de siftahı yok-

Spor Toto Süper Lig'de normal sezonu 32 golle en çok gol atan oyuncu olarak tamamlayan Burak Yılmaz, Süper Final'de henüz golle tanışamadı.
     Süper Final'de ilk hafta Fenerbahçe karşısında gol atmayı başaramayan golcü futbolcu, burnundan ameliyat olduğu için Trabzon'daki Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında forma giyemedi. Bu akşam Süper Final'deki ikinci maçına çıkan Burak, Galatasaray karşısında da gol atamadı.
     Burak, bu sezon en son golünü 33. haftada Trabzon'da 1-1 berabere kaldıkları Fenerbahçe maçında atmıştı.

-Trabzonspor, Türk Telekom Arena'da yenilmedi-

Trabzonspor, Türk Telekom Arena'da Galatasaray ile yaptığı 3 maçta da rakibine yenilmedi.
     Geçen sezon Türk Telekom Arena'da rakibini 1-0 yenen bordo-mavililer, normal sezonda aldığı 1-1'lik beraberlikten sonra bu akşam yapılan maçta da sarı-kırmızılı takımla 0-0 berabere kaldı.

-Trabzonspor, bu sezon Galatasaray'ı yenemedi-

Trabzonspor, bu sezon Galatasaray ile yaptığı 4 maçta da galibiyet elde edemedi.
     Bordo mavililer, rakibiyle yaptığı 4 lig maçında 2 yenilgi, 2 beraberlik aldı.
     Sarı-kırmızılı takıma normal sezonun ilk maçında evinde 3-0 mağlup olan Trabzonspor, ikinci maçta deplasmanda 1-1 berabere kaldı.
      Spor Toto Süper Final'de ise sahasında Galatasaray'a 4-2 mağlup olan Trabzonspor, deplasmanda 0-0'lık skorla yine berabere kaldı.

-Maçta 10 sarı kart çıktı-

Zaman zaman gergin geçen maçta toplam 10 sarı kart çıktı.
     Galatasaray'da Selçuk İnan, Melo, Engin Baytar, Hakan Balta ve Elmander, Trabzonspor'da ise Burak Yılmaz, Serkan Balcı, Cech, Olcan Adın ve Tolga Zengin sarı kart gördü.