Türkiye’nin ilk ve tek Spikerler Platformu Kırmızı Türk Medya tarafından İstanbul’da düzenlenen ‘Altın Başarı Ödülleri’ töreni 19 Aralık Çarşamba tarihinde birçok ünlü simanın katılımıyla Gültepe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Seçici kurul değerlendirmesi ve halka açık oylamalar sonucunda Türkiye’nin farklı yerlerinde alanında en iyilerin ödül aldığı törende Önce Vatan ailesi olarak biz de çifte gurur yaşamış olduk. Gecede,  gazetenin imtiyaz sahibi Abdullah Akosman bey ‘Gazetecilik Emek Özel Ödülü’ alırken, ben de gündeme dair alanında uzman konuklarla yaptığım güncel röportajlarla ‘Yılın En Başarılı Siyaset Röportörü’ ödülüne layık görülmüş olmanın tarifsiz sevinç ve gururu içindeyim. 

İcra etmiş olduğumuz işlerin arka planında bizi bu günlere taşıyan çok kıymetli ekip arkadaşlarıma, meslektaşlarıma, bu özel organizasyonu her sene titizlikle yürüten Kırmızı Türk Medya kurucusu sayın Cengizhan Kaya’ya, her fırsatta bilgisinden derinliğinden tecrübesinden istifade ettiğim üstad bildiğim sayın Abdullah Akosman’a, destek ve inançlarıyla hayatıma değer katan aileme dostlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum…