HABER: AZİZ KARATAŞ

Lübnan Beyrut’ta yapılan Beirud Golden Awards ödül töreninde doğu dünyasının en sevilen Türk oyuncusu ödülünü görkemli bir törenle  Ali Burak Ceylan aldı. 

Ali Burak Ceylan Geçtiğimiz haftada aynı sene içerisinde komedi ve dram rollerinde gösterdiği ve oynadığı İran Türkiye ortak yapımı filminin; İran devrimden 41 yıl sonra Türkiye’yle yaptığı ilk ortak proje olması sebebiyle Altın Zambak Ödüllerinde Yılın En İyi Erkek Sinema Oyuncusu Ödülünü aldı.

Kara Sevda ve Kalp Atışı dizilerinde sergilediği başarılı performansla başta Lübnan olmak üzere, tüm Arap ve Doğu dünyasının sempatisi ve beğenisini kazanan Ali Burak Ceylan tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Sudi Arabistan, Yemen, Fas, Dubai, Mısır, Bahreyn, Kuveyt, Katar ve birçok  ülkeden gelen oyuncu, yapımcı, senarist, müzisyen ve iş dünyasındaki katılımcı ve misafirlerin eşliğinde gerçekleştirilen ödül töreninde Ali Burak Ceylan ve Faslı sanatçı Dunia Batma gecenin gözde isimleri oldu. İkilin gece sonunda ödülleriyle paylaştıkları fotoğraflar büyük beğeni toplayıp, yakın zaman muhtemel bir iş ortaklığı sinyalini de verdi. 

Ali Burak Ceylan’ın başrolünü paylaştığı filmin yönetmenliğini ödüllü yönetmen Merhdad Ghafarzadeh’in yaptığı; İran Türkiye ortak yapımı "Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle " filminin 8 ülkede yapılacak gala hazırlıkları sürüyor.