BURHAN AKDAĞ

İSTANBUL

İstanbul gecelerinin soğumaya başladığı bu günler de, İstanbul'un ilk açık hava kültür ve sanat merkezi “Yeni Bir Yaşam” YBY Kemerburgaz’da Emircan İğrek, bir gün sonra Cem Adrian’in müthiş sahne performansları ile bir anda ısındı.

Yemyeşil bir alanda doğa ile baş başa yıldızların altında gerçekleşen konserlerde sahne alan Emircan İğrek ve Cem Adrian ilk kez böyle bir ortamda, doğa ile baş başa şarkı söylemenin mutluluğundan bahsettiler. Cem Adrian durumunu “Derby maçta son dakikada gol olan top gibi” gibi hissettiğini söyledi. Birçok konserinde yaptığı gibi sahneden hayranlarının telefon ile fotoğrafını çekti…

Emircan İğrek ise İstanbul'da ilk kez böyle güzel doğa ile iç içe, böyle güzel bir mekan da sahne almaktan dolayı çok mutlu olduğunu. Emeği geçen herkese teşekkür etti. Zaman zaman sahnede gitar çalan sanatçıdan sürekli “Nalan” şarkısı istendi.

Kemerburgaz Yeni bir yaşam etkinlik alanında konserler ekim ayı boyunca devam edecek.16 Ekim Zeynep Bastık, 22 Ekim Teoman, ve 23 Ekim Volkan konak ile devam edecek.