Oyuncu Umur Yiğit Vanlı, ünlü bir şarkıcıyı canlandıracağı sinema filmi için sıkı bir hazırlık sürecine girdi. Gece gündüz çalışan Vanlı, son olarak 48 saat boyunca stüdyoda kayıt yaptı. Ancak bu tempo yakışıklı oyuncunun ses tellerine zarar verdi.

“Beyaz Gelincik”, “Annem”, “Acı Aşk”, “O Hayat Benim” ve “Ateşböceği” dizilerinde sergilediği başarılı performanslarla seyircinin gönlünde taht kuran Umur Yiğit Vanlı, şimdi de ses getirecek bir sinema filmiyle beyazperdede boy göstermeye hazırlanıyor. Vanlı, başrolünde oynayacağı projede çok ünlü bir şarkıcıyı canlandıracak.

ŞAN DERSİ DE ALDI

Rolünün hakkını verebilmek için hummalı bir hazırlık sürecine giren Umur Yiğit Vanlı, ilk olarak eğitmenlerden şan dersleri aldı. Gece gündüz demeden şarkıcı kimliğine bürünmeye çalışan başarılı oyuncu, stüdyoda da uzun süre vakit geçirdi, kayıtlar yaptı. Ancak 48 saat aralıksız stüdyoda çalışmak, yakışıklı oyuncunun ses tellerine zarar verdi. Muayene olduğu doktor, Vanlı’ya bir süre ses çalışmalarına ara vermesi gerektiğini söyledi. 

Haber: Aziz Karataş