METİN DURMAZ/MANİSA


Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından organize edilen 'Yasaklar' tiyatrosunun biletleri 10 TL ile satışa sunuldu ve elde edilen gelir Atatürkçü Düşünce Derneklerine'ne verildi. Salonu dolduran kalabalığa Manisa Belediye Başkan Yardımcıları Nursel Usta Mehmetoğlu ve Hüseyin Köroğlu eşlik etti.

Kandemir Konduk'un 'Yasaklar' adlı tiyatro oyunu yıllar önce Metin Akpınar ve Zeki Alasya tarafından Deve Kuşu Tiyatrosu'nda oynanmış ve büyük ilgi görmüştü. Konduk, şimdi de yeni 'Yasaklar'ı yazdı. Günümüzdeki çeşit çeşit yasakların eleştirel komedisini yapan yazarın, bu yepyeni oyununu usta mizahçı Müjdet Gezen sahneye koydu. Kahkaha tufanı yaratacak bu neşeli oyunda genç-yaşlı bir çok sanatçı da rol alıyor. Oyuncular, TRT1'in eski yasaklarını dile getirince büyük alkış topladılar.

Yazar Kandemir Konduk, sahneye koyan Müjdet Gezen, müzik Seçil Akın, Oyuncular; İlhan Daner, Kayra Şenocak, Okan Sağlam, İdil Vural, Ferhat Uçar, İzzet Başlak, Burcu Akyürek, Senem Gündüz, Duygu Kaya, Taner Karahancı, Cansu Demirci, Vural Bingöl