Filmin senaristi yönetmeni ve başrol oyuncusu Yılmaz Erdoğan, Farah Zeynep Abdullah, Songül Öden, Şükrü Özyıldız, Fatih Artman, Devrim Yakut, Ersin Korkut, Kıvanç Baran Aslan, Cezmi Baskın ve Caner Cindoruk’un katılımıyla gerçekleşen galada oyuncular heyecanlarını basın mensupları ile paylaştı.

 

"Merafor olarak kullandım"

Bizim artık susacağımız seyircinin konuşacağı gün bugündür diyen Yılmaz Erdoğan, "Biz iki yıla yakın elimizden geleni yaptık, inşaalah mahçup olmayız. Bu filme emek veren yüzlerce insan var.Hepsine çok teşekkür ediyorum. Bir yönü ile Vizon tele ekolünün devamı olan fakat kendisi bambaşka bir film. Teyzelerimde filmin bir kısmında rol aldılar. Hatta stil, giyim danışmanlığınıda onlar yaptılar. Ekşi elmaları ben bir merafor olarak kullandım. Bu filmin ekşi elmaları yanımda gördüğünüz hanımlardır. Umarım filmi herkes beğenir" şeklinde konuştu.

 

"Galadan sonra evleniyoruz"

Geçtiğimiz ay barışma kararı alan Pelin öztekin ve Kıvanç Baran Arslan çifti geceye birlikte katıldılar. Yılmaz Erdoğan ile aynı projede rol aldığı için mutlu olduğunu ifade eden Kıvanç Baran Arslan'a sevgilisi Pelin öztekin'den de destek geldi. Oldukça zayıfladıkları görülen çift " Kilo vermeye devam ediyoruz, fakat çok aşırıya kaçmamaya dikkat ediyoruz. " dedi. Evlilik soruları sorulan çift " Galadan sonra nikahımız var. " şeklinde esprili cevap verdiler. 

 

 

Oğulu ile birlikte...

Gece eşi Yılmaz Erdoğan'ı yalnız bırakmayan Belçim Erdoğan galaya oğulları Rodin ile birlikte katıldı. Film için çok heyecanlı ve sabırsız olduğunu belirten Belçim Erdoğan " Harika bir fil olduğuna inanıyorum. Büyüsünün bozulmaması için daha önce hiç izlemedim, ilk kez burada izleyeceğim. " dedi. Londra'ya taşındığı yönünde haberler açıklık getiren güzel oyuncu " Londra'ya taşınmam söz konusu değil. Ben işlerim ve Rodinin ingilizce eğitimi için sık sık gidiyorum. " dedi. Öte yanda Rodin muhabirlerin "Kardeş istiyor musun? " sorusuna " Evet ben bir erkek kardeş istiyorum. Adı Kerim olacak." dedi. Rodinin bu sözlerine oldukça şaşıran Belçim erdoğan  " Biz bunu Rodin ile konusuyoruz fakat burada söylemesi beni şaşırttı. Hayırlısı olsun" dedi. 

 





Haber: Elif Günay

Fotoğraf: Gökhan Sarıçam