Değerli okuyucularım,

İstek üzerine 11 Haziran'da Şanlıurfa CİTY AVM. de son çıkardığımız "Kalplerin Işığı" kitabımızın tanıtım ve imza gününü gerçekleştirdik. "Kalplerin Işığı" tanıtım gününde bizi yanlız bırakmayan tüm dost, akrabalara teşekkür ediyorum. Ayrıca imza günümüze teşrif eden önceki dönemin iki değerli belediye başkanlarından sayın Fevzi Demirkol ve sayın Mehmet Ekinci bizlere onur verdiler.

İmza günümüze katılanlardan; Gazeteci, yazar, eğitimci ve fizyoterapist arkadaşlarıma ve dostlarıma çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca bizi yanlız bırakmayan kitap okuyucularım ve gazete yazılarımızı takip eden kıymetli okuyucularımızın yoğun ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ediyorum.

Kitap tanıtım günümüze çok yoğun bir ilgi vardı. İmza günümüzü Şanlıurfa'da memleketimde yapmak güzel bir duyguydu. Hemşehrilerimin bize olan yoğun ilgisi görülmeye değerdi. Burada hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum, geldikleri için ayaklarına sağlık. Allah hepinizden razı olsun.

Burada önemli bir konuya da değinmek istiyorum. Annelerin- Babaların kitap okuma konusunda biraz daha duyarlı olmalarını istiyorum. Çünkü kitap okuma alışkanlığını siz çocuklarınıza aşılayacaksınız. Siz çocuklarınıza örnek olacaksınız. Çocuklarınız elinizde okuduğunuz bir kitabı gördükleri zaman, onlarda heveslenecekler. Bu anlamda siz ebeveynlere çok iş düşüyor. Yoksa çocuklarınız belli bir gençlik çağına geldiklerinde kötü alışkanlıklar edinip elinizde sabun gibi kayıp gidecekler.

Çok hoşuma giden bir söz:

"Kitap karıştırmayan ortalığı karıştırır" diye. Kim söylemişse güzel söylemiş.

Allah'a emanet olun.